Flux Stiri

Robotics Transformer 2, noul model de inteligență artificială care îi învață pe roboți să ducă gunoiul

  • Google învață roboții să ducă gunoiul cu ajutorul noului model A.I., Robotics Transformer 2.
  • Robotul trebuie să fie mai întâi capabil să recunoască ce articole constituie gunoi.
  • RT-2 îi permite robotului să folosească cunoștințele stocate de pe internet.

Google a anunţat un nou model de inteligenţă artificială, care poate ajuta la antrenarea roboţilor să înţeleagă sarcini precum aruncarea gunoiului, scrie CNBC.

Google vrea să învețe roboții o serie de sarcini, cum ar fi să ducă gunoiul. Dar mai întâi, acesta trebuie să recunoască ce articole constituie gunoi, apoi să ştie să-l ridice şi să-l arunce.

Sursă: WIRED

Așadar, aici vine în ajutor noul model de A.I. numit Robotics Transformer 2. Acesta este antrenat pe informaţii şi imagini de pe internet, care pot fi traduse în acţiuni pentru robot. Google susține că nu are planuri iminente de a lansa sau de a vinde roboţi cu noua tehnologie. Dar, în cele din urmă, ar putea fi folosiţi în depozite sau ca asistenţi la domiciliu.

Știi deja că Google nu este singura companie care a dotat roboții cu A.I. Recent, o firmă expertă în robotică la Universitatea din Geneva, a prezentat un robot capabil de gesturi şi expresii umanoide, care ar putea fi utilizat la îngrijirea persoanelor bolnave şi vârstnice. În concluzie, în curând o să vedem roboți tot mai inteligenți și vocali.

Citește și

The post Robotics Transformer 2, noul model de inteligență artificială care îi învață pe roboți să ducă gunoiul appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 23 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code