Economice

Retailerul Primark are deja planuri pentru al doilea magazin din România. Primul îl deschide la București la sfârșitul anului

Primark a fost unul dintre retailerii care erau vizați pentru un magazin în Parklake din București. Dezvoltatorii mallului au purtat negocieri cu Primark pentru deschiderea primului magazin, dar retailerul a spus atunci pas. Ieri, 20 ianuarie, retailerul a anunțat că va deschide primul magazin din România spre sfârșitul acestui an. Contactați de Economica.net, reprezentanții companiei ne-au declarat că se pregătesc de un al doilea magazin, fără a oferi mai multe detailii.

„Deschiderea unui nou magazin, în special pe o piață nouă, necesită pregătiri detaliate și suntem încântați să continuăm planurile de expansiune și să ajungem pentru prima dată în România. Anunțul de ieri demonstrează investiția continuă și angajamentul Primark față de piața din Europa Centrală și de Est, cu planuri deja în mișcare pentru a asigura un al doilea magazin în țară, despre care detalii suplimentare vor fi împărtășite în timp util”, au declarat pentru Economica.net reprezentanți ai Primark.

Primark este unui dintre cei mai mari retaileri din Europa care nu era prezent cu magazine în România. Retailerul vine pe o piață unde Pepco a ajuns lider în primul an de pandemie, când a realizat afaceri afaceri de 1,4 miliarde de lei în 2020, depășind grupul Inditex și Zara.

În luna decembrie a anului trecut, Primark a deschis magazinul cu numarul 400 în Sicilia și are mai mult de 70.000 de angajați în 14 țări. Retailerul deține recordul pentru cel mai mare magazin de îmbrăcăminte din lume, cu aproape 15.000 de mp în cadrul unității din Birmingham, Marea Britanie.

CITEȘTE ȘI Cine vinde cele mai multe haine în România. Un retailer autohton online amenință gigantul suedez H&M

The post Retailerul Primark are deja planuri pentru al doilea magazin din România. Primul îl deschide la București la sfârșitul anului appeared first on Economica.net.

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code