Flux Stiri

Regula celor trei minute: cea mai mare greșeală pe care o facem după duș

dusdus

  • Îngrijirea corectă a pielii este extrem de importantă.
  • Dușul are un impact mare asupra pielii tale, de la timpul petrecut sub duș până la felul în care îți speli corpul.
  • Ceea ce faci cu pielea ta după duș este la fel de important, poate chiar mai important, decât dușul în sine.

Îngrijirea corectă a pielii este extrem de importantă. Curățarea și hidratarea regulată este doar unul dintre modurile în care ar trebui să ai grijă de ea. Dar dacă ai alte probleme ale pielii, ritualurile tale zilnice s-ar putea să-ți distrugă pielea fără ca tu să-ți dai seama.

Dușul are un impact mare asupra pielii tale, de la timpul petrecut sub duș până la felul în care îți speli corpul. Prin urmare, este important să găsești rutina potrivită pentru pielea ta.

Păstrați întotdeauna o cremă hidratantă în baie, astfel încât să o puteți aplica pe piele în decurs de trei minute după duș.

Știai că ceea ce faci cu pielea ta după duș este la fel de important, poate chiar mai important, decât dușul în sine? O greșeală după duș pe care majoritatea femeilor o fac și care le distruge pielea este să aștepte prea mult timp să aplice crema hidratantă sau să nu o aplice deloc. Și anume, după duș, porii se extind din cauza aburului și căldurii din baie.

Cheia este să păstrați acea apă în organism prin aplicarea unei creme hidratante în trei minute, a spus dermatologul Cynthia Bailey.

Dacă aștepți mai mult de trei minute pentru a aplica crema hidratantă după duș, pielea ta va pierde această umiditate. Așa că păstrați întotdeauna o sticlă de cremă hidratantă în baie și aplicați-o la un minut după duș pentru a avea o piele sănătoasă și hidratată.

The post Regula celor trei minute: cea mai mare greșeală pe care o facem după duș appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 22 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code