Flux Stiri

Reacțiile celebrităților, după ce Madonna a fost spitalizată. Rita Wilson: „Sper să se simtă mai bine curând. Îi transmit rugăciunile mele”

  • Artista în vârstă de 64 de ani a fost nevoită să își amâne toate angajamentele viitoare, inclusiv turneul mondial The Celebration.
  • Cântăreața a stat zile întregi la terapie intensivă după ce a fost diagnosticată cu o infecție bacteriană gravă”
  • Rita Wilson a spus: Sper să se simtă mai bine foarte curând! Îi trimit Madonnei rugăciunile mele pentru o recuperare rapidă”.

Vedetele i-au transmis urări de bine Madonnei, după ce cântăreața a petrecut zile întregi la terapie intensivă, fiind diagnosticată cu o infecție bacteriană gravă”, relatează Sky News. Madonna a fost nevoită să își amâne toate angajamentele viitoare, inclusiv turneul mondial The Celebration, care trebuia să înceapă luna viitoare.

Managerul ei, Guy Oseary, a spus într-o declarație postată pe rețelele de socializare: Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecție bacteriană gravă care a dus la o ședere de câteva zile la terapie intensivă. Starea ei de sănătate se îmbunătățește, însă, ea se află încă sub îngrijire medicală. Se așteaptă o recuperare completă. În acest moment va trebui să punem pe pauză toate angajamentele, ceea ce include turneul. Vom împărtăși mai multe detalii cu voi imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și pentru spectacolele reprogramate.”

Reacțiile celebrităților la anunțul despre Madonna

Răspunzând la știri, numeroase celebrități s-au grăbit să îi transmită urări de bine Madonnei, judecătoarea de la RuPaul’s Drag Race, Michelle Visage, scriind pe Instagram: Aveți mare grijă de regina noastră”.

Zooey Deschanel a scris: Sper să se simtă mai bine foarte curând!”, în timp ce actrița Rita Wilson a spus: Sper să se simtă mai bine foarte curând! Îi trimit Madonnei rugăciunile mele pentru o recuperare rapidă”.

Vedeta australiană Isla Fisher, care este căsătorită cu comediantul britanic Sacha Baron Cohen, a adăugat: Îi trimitem multă dragoste din partea noastră”, în timp ce Rosanna Arquette a spus: Îi trimitem multă dragoste din partea noastră. Îi trimit dragoste și vibrații luminoase pentru o recuperare bună.”

Vedeta din Westworld, Evan Rachel Wood, a postat trei emoticoane cu inimioare. Madonna ar fi trebuit să marcheze cea de-a 40-a aniversare a carierei sale muzicale cu turneul mondial The Celebration, care ar fi început la Vancouver, Canada, pe 15 iulie, înainte de a continua cu spectacole în SUA.

Citește și

The post Reacțiile celebrităților, după ce Madonna a fost spitalizată. Rita Wilson: „Sper să se simtă mai bine curând. Îi transmit rugăciunile mele” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 23 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code