Economice

RA – APPS a vândut cea mai scumpă proprietate din ultimii ani. Cumpărătorii sunt proprietarii Auto Cobălcescu, care au dat 3.300 de euro/mp pentru un teren

RAPPS a vândut în cadrul unei licitații care a avut loc în decemebrie 2021 un teren de 4.106 mp din Bulevardul Mircea Eliade, peste drum de clădirea Eliade Tower.

Licitația pentru teren a pornit de la 7,30 milioane de euro fără TVA, și s-a adjudecat la valoarea de 13,6 milioane de euro, fără TVA. Calculat la mp, prețul a fost de peste 3.300 de euro, fără TVA. 

Terenul are deschidere la bulevradul Mircea Eliade, iar în spate se află hotelul Diesel.  Peste drum se află clădirea Eliade Tower și proiectul One Floreasca City, dezvoltat de One United Properties.

CITEȘTE ȘI Tranzacție record de după 2008: Hagag cumpără cu aproape 6.000 de euro/mp pentru un teren în București

Cumpărătorul este firma Comat Auto, potrivit informațiilor obținute de Economica.net.

Comat Auto este deținută de Auto Cobălcescu (62,19%), Ioana Stăculescu (34,62) și soțul Eugen Stănculescu (3,19%), potrivit Termene.ro. . Ioana și Eugen Stănculescu au fondat dealerul de mașini Auto Cobălcescu.

Contactată pentru mai multe detalii, compania nu a răspuns solicitării Economica.net până la publicarea articolului.

Ce proiecte imobiliare mai pregătesc proprietarii Auto Cobălcescu

Proprietarii Auto Cobălcescu pregătesc un proiect rezidențial cu 1.500 de apartamente pe un teren de opt hectare din de lângă magazinul Dedeman din Ghencea, București.

Ioana Stănculescu mai deține un teren de 3.000 de mp peste drum de magazinul Supeco de pe strada Postăvarul din sectorul 3, unde Primăria a aprobat un Plan Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru construcția unui mic centru comercial cu demisol, scrie Profit.ro.

 

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code