Flux Stiri

Prognoza meteo pentru aceste zile. Urmează aproape 24 de ore cu ninsori și viscol la munte

  • Astăzi va ninge la munte, în vestul Moldovei și sudul Transilvaniei.
  • În Bărăgan și Dobrogea vântul va atinge viteze de 90…110 km/h.
  • Ultima zi a săptămânii aduce momente cu soare, dar vreme rece.

Urmează aproape 24 de ore cu ninsori și viscol la munte, în timp ce în Dobrogeaa, rafalele de vânt vor depăși 100 km/h.

Avem în vigoare două coduri portocalii, unul pentru munte, zona Carpaților Meridionali, masivele sudice. Aici va ninge abundent în următoarele 24 de ore. Va fi viscol pentru că vântul va ajunge la peste 90 km/h. Un alt cod portocaliu este valabil pentru Dobrogea și estul Munteniei, care vizează intensificări ale vântului, 90-100 km/h, iar în zona Constanței, deltei, să atingă peste 100 km la noapte.

În sudul Moldovei, estul Munteniei și în Dobrogea vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de 60…80 km/h. Vor fi precipitații mixte și, din a doua parte a nopții, vor predomina ninsorile viscolite. În bazinul vestic al Mării Negre vântul va sufla tare, cu rafale de peste 100 km/h.

Citește și

The post Prognoza meteo pentru aceste zile. Urmează aproape 24 de ore cu ninsori și viscol la munte appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code