Flux Stiri

Primire călduroasă pentru Djokovic la primul său meci în Australia după ce a fost expulzat

  • Novak Djokovic a fost bine primit de public la primul său meci din Australia după ce în 2022 a fost expulzat din cauza statutului său de vaccinare.
  • Sârbul a jucat la dublu la Adelaide International, potrivit BBC. El şi canadianul Vasek Pospisil au fost învinşi cu 4-6 6-3 10-5 de Tomislav Brkic şi Gonzalo Escobar.
  • La finalul meciului, jucătorul de 35 de ani a dat autografe şi şi-a făcut fotografii cu fanii.

Novak Djokovic a fost bine primit de public la primul său meci din Australia după ce în 2022 a fost expulzat din cauza statutului său de vaccinare.

Sârbul a jucat la dublu la Adelaide International, potrivit BBC. El şi canadianul Vasek Pospisil au fost învinşi cu 4-6 6-3 10-5 de Tomislav Brkic şi Gonzalo Escobar.

Djokovic s-a bucurat de o susţinere copleşitoare din partea publicului pe tot parcursul meciului, fiind întâmpinat cu urale şi scandări în timp ce se îndrepta spre teren.

La finalul meciului, jucătorul de 35 de ani a dat autografe şi şi-a făcut fotografii cu fanii.

El este cap de serie numărul unu în proba de simplu la Adelaide şi îl va înfrunta marţi în primul tur pe francezul Constant Lestienne. Sârbul îşi continuă pregătirea pentru Australian Open, primul turneu major al sezonului, care va începe pe 16 ianuarie.

Djokovic este de nouă ori campion la Melbourne şi este la doar un titlu de Grand Slam de recordul masculin al lui Rafael Nadal, de 22 de titluri.

Novak Djokovic a fost expulzat înainte de Australian Open 2022 din cauza faptului că nu era vaccinat. Interdicţia de viză de trei ani impusă lui Djokovic a fost anulată în noiembrie.

The post Primire călduroasă pentru Djokovic la primul său meci în Australia după ce a fost expulzat appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 31 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code