Economice

Posturile vacante pentru care vaccinarea anti-Covid-19 e condiţie obligatorie la angajare

Obţinerea unui post vacant în România condiţionată de dovada vaccinării anti-Covid-19.

Unele dintre firmele care angajează în această perioadă spun explicit în anunţurile de recrutare că vaccinarea anti-Covid-19 e unul dintre criteriile pe care trebuie să le întrunească oamenii interesaţi de ofertele de muncă.

Economica.net vă prezintă câteva dintre aceste oferte de muncă, fără să facă judecăţi de valoare despre oportunitatea vaccinării împotriva Covid-19. Cu toate acestea, încurajăm atât angajatorii, cât şi angajaţii, dar şi candidaţii care vor să se angajaze să respecte legea.

Firma Sedako Group angajează inginer instalaţii, specialitatea apă – canal pentru poziţia de şef de şantier. Sunt eligibili oamenii vaccinaţi împotriva Sars-CoV-2.

Se califică pentru acest post candidaţii care au cel puţin trei ani experienţă în domeniu, sunt serioşi, buni organizatori şi au schema completă de vaccinare antiCovid-19, se arată în anunţul de recrutare.

Firma Priceton Mures angajează contabil. Se califică pentru acest post oamenii care respectă măsurile de siguranţă cerute în contextul crizei Covid-19. Vaccinare anti-Covid-19, menţionată printre acestea.

Candidatul potrivit pentru acest post are între cinci şi şapte ani experienţă în domeniul contabilităţii primare, ştie să lucreze la PC şi cu un software contabil, „respectă şi înţelege cadrul organizatoric de desfăşurare a activităţii în condiţiile pandemiei Covid-19, referitoare la măsurile de siguranţă cerute: mască, distanţare, dezinfecţie, vaccinare – certificat verde necesar”, prevede anunţul de recrutare.

Un birou de proiectare construcții, operat prin firma Rotsin Bau, angajează pe postul de desenator tehnic pentru construcţii. Una dintre condiţiile de eligibilitate – candidatul să fie vaccinat antiCovid-19.

Angajatorii caută pentru acest post oameni organizaţi, comunicativi, atenţi la detalii, care au cunoștințe Nemetschek Allplan, modulul inginerie, ştiu să lucreze la PC şi sunt vaccinaţi împotriva Covid-19, conform anunţului de recrutare.

Asociaţia Terapeutica angajează terapeut ABA fără experienţă. Una dintre condiţiile de eligibilitate – să fie vaccinată anti-Covid-19

“Angajăm cu carte de muncă masterandă, absolventă sau studentă în anul III a Facultății de Psihologie sau Psihopedagogie Specială, cu sau fără experiență, care să lucreze ca terapeut ABA cu o fetiță veselă și sensibilă de 2 ani. Persoana trebuie să fie vaccinată Covid, punctuală, extrem de energică, nefumătoare, cu o fire pozitivă, distractivă, răbdătoare, perseverentă, voioasă, să iubească să lucreze cu copiii, cu idei îndrăzneţe şi flexibile (…)”, spun angajatorii în anunţul de recrutare.

The post Posturile vacante pentru care vaccinarea anti-Covid-19 e condiţie obligatorie la angajare appeared first on Economica.net.

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code