Economice

Poșta Română vinde la licitație peste 200 de mașini uzate. Prețurile pornesc de la 492 de euro

Printre modele se regăsesc: Peugeot Ludix (an fabricație 2008), Dacia Logan (2013), VW Crafter 5 (2009), Fiat Ducato (2009), VW Caddy (2009) și camioane marca MAN. Astfel, cel mai ieftin vehicul este Peugeot Ludix și cel mai scump este un camion MAN.

Mașinile fac parte din parcul auto al companiei din mai multe orașe precum: Timișoara, Deva, Bacău, Constanța, Piatra Neamț, Buzău, Craiova, București, Ploiești și altele.

Pentru participarea la licitație, ofertanții vor depune la sediul Companiei Naționale Poșta Română menționat sau la sediile Oficiilor Județene de Poștă, obligatoriu cu minimum 24 de ore înaintea datei și orei de desfășurare a ședinței de licitație:
– cererea de înscriere și oferta de cumpărare, conținând toate datele necesare conform modelului;
– dovada plății garanției de licitație în valoare de 10% din prețul de pornire al licitației pentru fiecare mijloc auto licitat.

În același timp, Poșta Română organizează la sfârșitul lunii martie o licitație pentru achiziționarea în leasing financiar a 607 mașini noi și/sau second-hand, valoarea contractului pentru următorii trei ani fiind estimată la 6,64 de milioane de euro, fără TVA, potrivit unui anunț postat în SEAP.

Oficialii companiei au explicat pentru HotNews.ro că la sfârșitul lunii martie anul acesta expiră un contract de leasing operațional încheiat în 2008 cu Porsche Mobility și va fi obligată să returneze în etape toate cele 727 mașini închiriate, și care reprezintă cea mai mare parte a parcului auto operațional.

Citește și:

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code