Flux Stiri

Philip Morris International Inc. (PMI) anunță un acord de extindere și consolidare a colaborării cu KT&G

Philip Morris International Inc. (PMI) anunță un acord de extindere și consolidare a colaborării cu KT&GPhilip Morris International Inc. (PMI) anunță un acord de extindere și consolidare a colaborării cu KT&G

  • Philip Morris International Inc. (PMI) a anunţat o colaborare pe termen lung cu KT&G, principala companie de produse din tutun şi nicotină din Coreea de Sud, pentru a comercializa în continuare dispozitivele şi consumabilele inovatoare fără fum ale KT&G în mod exclusiv, la nivel mondial (cu excepţia Coreei de Sud).
  • Acordul oferă PMI drepturi exclusive de comercializare, pe termen lung, a produselor inovatoare fără fum ale KT&G în afara Coreei de Sud.
  • Aceasta se bazează pe trei ani de colaborare de succes, în decursul cărora PMI a comercializat produsele KT&G în mai mult de 30 de pieţe.

Philip Morris International Inc. (PMI) a anunţat o colaborare pe termen lung cu KT&G, principala companie de produse din tutun şi nicotină din Coreea de Sud, pentru a comercializa în continuare dispozitivele şi consumabilele inovatoare fără fum ale KT&G în mod exclusiv, la nivel mondial (cu excepţia Coreei de Sud).

Aceasta se bazează pe trei ani de colaborare de succes, în decursul cărora PMI a comercializat produsele KT&G în mai mult de 30 de piețe.

Philip Morris International transmite că acordul acoperă o perioadă de 15 ani, până în 29 ianuarie 2038, cu cicluri de evaluare a performanţei şi angajamentele aferente, bazate pe volum, care urmează să fie confirmate o dată la trei ani şi oferă astfel flexibilitate în funcţie de evoluţia situaţiei de pe piaţă. PMI şi KT&G se aşteaptă ca aceste angajamente să crească pe parcursul acordului, de la un angajament total pentru prima perioadă de trei ani echivalent cu 16 miliarde de consumabile.

„Am fost mulţumiţi de succesul cooperării noastre cu KT&G până în prezent şi credem că o colaborare pe termen lung va accelera misiunea noastră de a construi un viitor fără fum. Dorim ca toţi cei care nu renunţă la fumat să treacă la o alternativă mai bună, în beneficiul propriei sănătăţi, al sănătăţii publice şi al societăţii în general” , a declarat Jacek Olczak, Chief Executive Officer al PMI.

PMI şi KT&G fac apel la autorităţile de reglementare, din Coreea şi din întreaga lume, să valorifice alternativele mai bune la ţigări pentru a reduce consumul de ţigări

„Vom reuşi să construim mai rapid un viitor fără fum dacă toate persoanele care fumează au acces la alternative mai bune şi la informaţii corecte despre aceste produse inovatoare. Împreună cu KT&G, facem apel la autorităţile de reglementare, oamenii de ştiinţă şi profesioniştii din domeniul sănătăţii de pretutindeni, inclusiv din Coreea, să accepte potenţialul acestor inovaţii tehnologice pentru a-i ajuta pe fumători să facă tranziţia de la ţigări. De când am început procesul de transformare, milioane de fumători au făcut trecerea la produsele noastre fără fum şi au renunţat complet la ţigări.

Produsele lil de la KT&G vin în completarea gamei de produse IQOS, liderul mondial în categoria produselor care încălzesc dar nu ard tutunul (heat-not-burn), iar colaborarea noastră neîntreruptă le va oferi fumătorilor adulţi din întreaga lume mai multe opţiuni pentru a lăsa în urmă ţigările. Coreea este un lider mondial în domeniul ştiinţei şi inovaţiei, iar ziua de astăzi marchează o etapă importantă, care deschide calea către un viitor mai bun. Datorită tehnologiei şi vitezei de inovare a KT&G şi infrastructurii ştiinţifice şi comerciale a PMI, credem că parteneriatul nostru va accelera viziunea noastră comună a unui viitor fără fum. ” – a mai spus Olczak.

Acordul oferă în continuare acces exclusiv pentru PMI la mărcile fără fum şi la portofoliul de produse inovatoare al KT&G, inclusiv la ofertele pentru pieţele cu venituri mici şi medii, care vor îmbunătăţi portofoliul existent de produse fără fum al PMI. De asemenea, acordul asigură accesul KT&G la infrastructura comercială globală a PMI, la experienţa sa de comercializare a produselor fără fum şi sprijină astfel extinderea activităţii KT&G în categoria produselor fără fum în afara Coreei de Sud.

Produsele comercializate în baza acordului vor fi supuse unei evaluări pentru a se asigura că îndeplinesc cerinţele de reglementare de pe pieţele pe care sunt lansate, precum şi standardele înalte de calitate şi fundamentare ştiinţifică ale PMI. PMI şi KT&G vor solicita toate aprobările care ar putea fi necesare pentru fiecare piaţă în parte.

The post Philip Morris International Inc. (PMI) anunță un acord de extindere și consolidare a colaborării cu KT&G appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code