Flux Stiri

Pădurile din Munții Făgăraș devin Yellowstone al României. Fundația Conservation Carpathia vrea să facă cel mai mare parc național împădurit din Uniunea Europeană

  • The Guardian scrie despre planul Fundației Conservation Carpathia cu privire la Munții Făgăraș.
  • Fundația Conservation Carpathia vrea să facă cel mai mare parc național împădurit din UE.
  • În plan sunt 100.000 hectare de păduri virgine din cele peste 7 milioane de hectare împădurite ale țării.

Pădurile din Munții Făgăraș au potențialul de a deveni un Yellowstone a României, printr-un proiect ce își propune să contribuie la conservarea și protejarea faunei, precum și al pădurilor virgine, conform The Guardian.

Proiectul aparține Fundației Conservation Carpathia. Aceasta strânge din 2009 fonduri pentru a cumpăra zone împădurite care trebuie conservate pentru a face cel mai mare parc național împădurit din Europa. Christoph Promberger este cel din spatele Fundației.

„Fundația Conservation Carpathia este o organizație de mediu, înființată în 2009. Noi avem doar un singur proiect, acesta fiind crearea Parcului Național Munții Făgăraș. Noi considerăm că Munții Făgăraș reprezintă cea mai importantă și cea mai frumoasă zonă naturală din Europa”.

Citește și

The post Pădurile din Munții Făgăraș devin Yellowstone al României. Fundația Conservation Carpathia vrea să facă cel mai mare parc național împădurit din Uniunea Europeană appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code