Flux Stiri

(P) Acreditare internaţională pentru chirurgia cardiovasculară de la SANADOR

  • SANADOR a devenit primul şi singurul din Romania centru de training acreditat internațional.
  • Prof. Dr. Victor Costache, șeful Secției de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Clinic SANADOR: „Acest titlu reprezintă o recunoaștere a eforturilor”.
  • El confirmă faptul că Spitalul Clinic SANADOR este în fruntea inovației și a excelenței medicale.

Centrul de excelență în chirurgia cardiovasculară minim invazivă de la Spitalul Clinic SANADOR a devenit primul şi singurul din Romania centru de training acreditat internațional.

Prof. Dr. Victor Costache, șeful Secției de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Clinic SANADOR: „Acest titlu reprezintă o recunoaștere a eforturilor și a dedicării echipei noastre. El confirmă faptul că Spitalul Clinic SANADOR este în fruntea inovației și a excelenței medicale în România, oferind pacienților noștri cele mai avansate tratamente minim invazive pentru afecțiunile cardiovasculare. Mulțumim Corcym Academica pentru oportunitatea de a ne alătura rețelei sale selecte de Centre de Training în domeniul Chirurgiei Cardiovasculare Minim Invazive.”

 

The post (P) Acreditare internaţională pentru chirurgia cardiovasculară de la SANADOR appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 40 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code