Flux Stiri

O nouă specie de şarpe poartă numele lui Harrison Ford

  • O nouă specie de şarpe poartă acum numele lui Harrison Ford.
  • Reptila a primit denumirea ştiinţifică Tachymenoides harrisonfordi în cinstea acțiunilor de advocacy pentru mediu ale actorului.
  • Spre deosebire de personajul său, Indiana Jones, Ford a declarat în repetate rânduri că, de fapt, îi plac șerpii.

O nouă specie de şarpe poartă acum numele lui Harrison Ford. Reptila a primit denumirea ştiinţifică Tachymenoides harrisonfordi în cinstea acțiunilor de advocacy pentru mediu ale actorului.

Ford este vicepreşedinte al grupului Conservation International. Actorul are, de asemenea, o furnică și un păianjen care îi poartă numele, scrie BBC.

Spre deosebire de personajul său, Indiana Jones, Ford a declarat în repetate rânduri că, de fapt, îi plac șerpii și că „s-a împrietenit rapid cu aceștia”.

Descoperirea noii specii este rezultatul unei colaborări între cercetători din Peru şi ASUA. Şarpele a fost descoperit în Parcul Naţional Otishi din Peru.

Tachymenoides harrisonfordi este un şarpe mic şi subţire, care măsoară doar 20 de centimetri la maturitate. Este inofensiv pentru oameni, mănâncă şopârle şi broaşte.

Citește și:

The post O nouă specie de şarpe poartă numele lui Harrison Ford appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 23 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code