Flux Stiri

Nuntă ca-n Metaverse. O femeie din Spania se va căsători cu inteligența artificială

  • Framis explorează în colaborare cu Rabobank posibilitatea unei prime asigurări de viață pentru holograme.
  • Framis ia în calcul ideea de credit ipotecar pentru achiziționarea unei locuințe cu holograma.
  • Nunta dintre AiLeix cu Alicia va avea loc vara viitoare, în cadrul unei ceremonii la Rotterdam.

Dacă vorbim despre relația dintre oameni și inteligența artificială, cu siguranță ne vine în minte vreo referință cinematografică. Un scenariu de film, devine viață reală pentru Alicia Framis din Spania, care se va căsători cu AiLeix. Astfel va deveni prima femeie care decide să se căsătorească cu inteligența artificială.

Artista catalană se v-a căsători cu AiLeix, o inteligență artificială cu care trăiește de luni de zile și pe care o învață din experiența foștilor iubiți. Nunta va avea loc vara viitoare, în cadrul unei ceremonii la Rotterdam,
care va face parte dintr-un „performance” numit „The Hybrid Couple”, un proiect revoluționar care își propune să exploreze integrarea AI în dinamica relațională dintr-un perspectiva pur feminină, dar care își propune să reflecteze asupra viitorului relațiilor.

Apare o nouă generație de dragoste, în care oamenii vor fi în relații cu holograme, avatare, roboți și multe altele. Așa cum practicăm noi limbaje cu aplicații, vom practica relațiile cu aceste entități”, spune Framis în declarația care anunță această „performanță” ca fiind prima nuntă între o femeie și o hologramă. Alicia locuiește de câteva luni cu această hologramă, iau cina împreună, vorbesc ca orice cuplu.

Iar Framis explorează în colaborare cu Rabobank Art Collection posibilitatea unei prime asigurări de viață pentru holograme și a unui credit ipotecar pentru achiziționarea unei locuințe în care hologramele și oamenii să coexiste.

Citește și

The post Nuntă ca-n Metaverse. O femeie din Spania se va căsători cu inteligența artificială appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 22 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code