Flux Stiri

Nick Cannon îi urează bun venit celui de-al 12-lea copil și dezvăluie că numele lui este un omagiu pentru regretatul său fiu

Nick CannonNick Cannon

  • Nick Cannon și-a întâmpinat cel de-al 12-lea copil al său – al doilea cu partenera sa Alyssa Scott.
  • Vestea fericită vine la un an de la moartea tragică a fiului de cinci luni al cuplului, Zen.
  • În timp ce nou-născutul este așezat pe pieptul lui Alyssa, aceasta nu se poate abține să nu lăcrimeze înainte ca fericitul cuplu să se pozeze pentru un selfie.

Nick Cannon și-a întâmpinat cel de-al 12-lea copil al său – al doilea cu partenera sa Alyssa Scott. Vestea fericită vine la un an de la moartea tragică a fiului de cinci luni al cuplului, Zen. Prezentatorul Masked Singer, Nick și Alyssa au întâmpinat-o miercuri, 14 decembrie, pe fiica lor, Halo Marie Cannon, și au anunțat astăzi vestea într-un videoclip dulce de pe Instagram.

Împărtășind dulcele videoclip pe Instagram, Alyssa a spus că viețile lor sunt schimbate pentru totdeauna” și că spiritul fiului Zen a fost cu ei” atunci când a dat naștere fiicei lor. Ea a scris: 14 decembrie 2022. Viețile noastre sunt schimbate pentru totdeauna, Zen este în fiecare respirație pe care o iau. Știu că spiritul lui a fost cu noi în cameră în acea dimineață. Știu că ne privește de sus. El îmi arată semne în fiecare zi. Voi păstra această amintire pentru totdeauna. O să-mi amintesc sunetul vocii lui Nicks spunând este o fată” și privirea a tot ce am trăit va străluci pe fața lui.. Îmi voi aminti sunetul ei strigând la prima ei respirație și simțindu-i bătăile inimii pe ale mele. Fetița mea dulce, am avut surpriza mea!!! Te iubim, Halo Marie Cannon! @rebeccacoursey_photosandfilm”, scrie The Mirror.

Videoclipul emoționant începe cu hei, iubito, bine ai venit!” înainte de a arăta un omagiu sfâșietor adus lui Zen, care include fotografii ale tânărului bebeluș și contururi ale micilor sale mâini și picioare. Omagiul este însoțit de un citat care spune: Durerea este dragostea din tine care își pierde pielea, devenind o nouă formă de dragoste.”

În timp ce nou-născutul este așezat pe pieptul lui Alyssa, aceasta nu se poate abține să nu lăcrimeze înainte ca fericitul cuplu să se pozeze pentru un selfie. Înapoi acasă, Alyssa își leagănă fiica în timp ce pare mai fericită ca niciodată.

Fanii s-au grăbit să felicite fericitul cuplu, unul dintre ei scriind: Ce binecuvântare! Pun pariu că fratele ei mai mare a ținut-o în ceruri înainte de a ajunge pe pământ. Dumnezeu să vă binecuvânteze familia și bun venit pe lume, Halo”.

În timp ce un altul a comentat: Plâng în hohote și mă uit din nou la film, deoarece cantitatea de bucurie și iubire afișată este uimitoare. Felicitări”. În afară de Zen și Halon, Nick mai are cu modelul Brittany Bell pe fiii Rise Messiah, în vârstă de 10 săptămâni, și Golden Sagon, în vârstă de 5 ani, și pe fiica Powerful Queen, în vârstă de 23 de luni.

The post Nick Cannon îi urează bun venit celui de-al 12-lea copil și dezvăluie că numele lui este un omagiu pentru regretatul său fiu appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 34 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code