Flux Stiri

Miruna Pascu rămâne în arest preventiv. Curtea de Apel București a respins cererea de arest la domiciliu

  • Curtea de Apel București a hotărât ca Miruna Pascu să rămână în arest preventiv.
  • Cererea de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu a fost respinsă.
  • În același dosar, Vlad Pascu, aflat în arest preventiv, este acuzat de consum și trafic de droguri.

Curtea de Apel București a hotărât ca Miruna Pascu, mama șoferului de 19 ani care, sub influența drogurilor, a ucis doi tineri la 2 Mai, să rămână în arest preventiv. Cererea de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu a fost respinsă.

Miruna Pascu a fost trimisă în judecată de DIICOT, alături de fiul ei, Vlad Pascu, și de fostul soț, Mihai Pascu. Ea este acuzată că a șantajat o tânără care este martoră în dosarul în care fiul ei este cercetat. Concret, Miruna Pascu ar fi amenințat-o pe prietena lui Vlad Pascu că va dezvălui informații și imagini compromițătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii.

În același dosar, Vlad Pascu, aflat în arest preventiv, este acuzat de consum și trafic de droguri, iar Claudiu Pascu este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Citește și:

The post Miruna Pascu rămâne în arest preventiv. Curtea de Apel București a respins cererea de arest la domiciliu appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code