Flux Stiri

Meta lucrează la o tehnologie care identifică imaginile create cu inteligență artificială

  • Directorul Meta Nick Clegg spune că e nevoie de markere invizibile pentru a semnala imaginile create cu A.I.
  • În primă fază, Meta va pune markere pe imaginile postate pe Facebook, Instagram și Threads.
  • Clegg cere Google, OpenAI, Microsoft că coopereze pentru standarde care fac posibilă identificarea imaginilor false.

Meta lucrează la o tehnologie care identifică imaginile create cu inteligență artificială. Ei spun că într-un an în care sunt alegeri foarte importante în toată lumea, este crucial ca acestea să nu fie influențate de imagini și informații false. Meta solicită celorlalte companii tech să coopereze la acest efort.

Informațiile în acest sens au fost făcute publice de Nick Clegg, director pentru afaceri globale la Meta, fost politician în Marea Britanie. El spune că într-adevăr, având în vedere alegerile foarte importante din lumea întreagă, este important ca imaginile contrafăcute cu inteligența artificială pe rețelele sociale să poată fi identificate în mod clar.

Și Meta are un sistem de IA prin care se pot crea imagini foto și video, iar acestea vor putea fi marcate în mod clar pentru a semnala că sunt imagini contrafăcute. Nick Clegg spune că în următoarele luni asemenea markere se vor aplica tuturor imaginilor de pe Facebook, Instagram și WhatsApp.

Citește și:

The post Meta lucrează la o tehnologie care identifică imaginile create cu inteligență artificială appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 34 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code