Flux Stiri

LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 869. NATO intenționează să aloce 40 de miliarde de euro Ucrainei în următorul an, reiese din declarația de după Summit-ul de la Washington

  • NATO intenționează să aloce 40 de miliarde de euro Ucrainei în următorul an, reiese din declarația de după Summit-ul NATO.
  • Zelenski și Keir Starmer, noul prim-ministru al Regatului Unit, s-au întâlnit pentru prima dată la Summitul NATO de la Washington. 
  • NATO intenționează să continue expansiunea în Marea Neagră și Balcanii de Est, scrie în declarație.

NATO intenționează să aloce 40 de miliarde de euro Ucrainei în următorul an, reiese din declarația de după Summit-ul NATO.

Declarația comună a NATO conține o clauză privind „viitorul Ucrainei în NATO” și declară un statut mai integrat al țării în alianță. NATO intenționează să continue expansiunea în Marea Neagră și Balcanii de Est, scrie declarație.

Zelenski și Keir Starmer, noul prim-ministru al Regatului Unit, s-au întâlnit pentru prima dată la Summit-ul NATO de la Washington. 

Zelenski și Keir Starmer, noul prim-ministru al Regatului Unit, s-au întâlnit pentru prima dată la Summit-ul NATO de la Washington. 

The post LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 869. NATO intenționează să aloce 40 de miliarde de euro Ucrainei în următorul an, reiese din declarația de după Summit-ul de la Washington appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code