Flux Stiri

LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 253. ONU îndeamnă la reținere pe fondul tensiunilor tot mai mari dintre Israel și Liban

  • Forța Interimară a ONU în Liban (UNIFIL) continuă să își îndeplinească sarcinile pe teren și lucrează pentru a reduce tensiunile.
  • Pericolul unei conflagrații mai ample este foarte real, avertizat purtătorul de cuvânt adjunct Farhan Haq.
  • ONU a cerut toate părțile să dea dovadă de maximă reținere și să se abțină de la orice acțiune.

ONU a lansat un apel la calm ca răspuns la presupusele încercări ale soldaților israelieni de a provoca incendii în sudul Libanului prin lansarea de mingi de foc cu catapulte.

„Încurajăm toate părțile să dea dovadă de maximă reținere și să se abțină de la orice acțiune sau declarație”, a declarat purtătorul de cuvânt adjunct Farhan Haq în cadrul unei conferințe de presă.

În plus, Haq a declarat reporterilor că Forța Interimară a ONU în Liban (UNIFIL) continuă să își îndeplinească sarcinile pe teren și lucrează pentru a reduce tensiunile.

El a avertizat că „pericolul unei conflagrații mai ample este foarte real”.

The post LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 253. ONU îndeamnă la reținere pe fondul tensiunilor tot mai mari dintre Israel și Liban appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code