Flux Stiri

LIVE UPDATE. 292 de zile de invazie. Zelenski: Autoritățile fac totul pentru a restabili alimentarea cu energie în regiunea Odesa

zelenskizelenski

  • Președintele Volodimir Zelenski a participat, duminică, o reuniune a Cartierului General al Comandantului-Șef Suprem.
  • Șeful statului a precizat că autoritățile fac tot ce le stă în putință pentru a restabili alimentarea cu energie în regiunea Odesa.
  • Situația rămâne complicată în mai multe localități din regiunile Kiev, lviv, Vinnytsia, Ternopil, Chernivtsi, Zakarpattya, Sumy, Dnipro.

Președintele Volodimir Zelenski a participat, duminică, o reuniune a Cartierului General al Comandantului-Șef Suprem.

„A avut loc o ședință a Cartierului General. Situația în prim-plan, refacerea energiei, informații despre planurile și calculele ocupanților. Lucrăm la totul în detaliu” , a transmis președintele Ucrainei, potrivit Reuters.

Șeful statului a precizat că autoritățile fac tot ce le stă în putință pentru a restabili alimentarea cu energie în regiunea Odesa.

„În acest moment, proviziile au fost parțial restabilite în Odesa și în alte orașe. Facem totul pentru a rezolva situația” , a mai subliniat Zelenski.

Situația rămâne complicată în mai multe localități din regiunile Kiev, lviv, Vinnytsia, Ternopil, Chernivtsi, Zakarpattya, Sumy, Dnipro.

Lucrăm cu partenerii pentru a ușura situația și pentru a le oferi oamenilor noștri mai multe oportunități, mai multă energie electrică” , a transmis Zelenski.

The post LIVE UPDATE. 292 de zile de invazie. Zelenski: Autoritățile fac totul pentru a restabili alimentarea cu energie în regiunea Odesa appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code