Economice

Libra Internet Bank angajează absolvenţi de studii superioare. Salariile oferite încep de la 2.900 de lei şi depăşesc 10.000 de lei net lunar

Economica.net vă prezintă oferta de muncă şi pachetele salariale oferite de Libra Internet Bank candidaţilor selectaţi pentru posturile vacante.

Auditor IT angajat în Bucureşti pe salariu net de la 7.000 de lei la circa 10.500 de lei lunar.

Angajatorul caută pentru acest post un absolvent de studii superioare tehnice, care are cunoştinţe de bază despre activitatea de audit intern şi auditarea sistemelor informatice. Salariul de încadrare oferit de bancă pentru acest post e cuprins între 12.000 de lei brut şi 18.000 de lei brut lunar, conform anunţului de angajare consultat de Economica.net.

Ofiţer conformitate AML angajat în Bucureşti pe salariu net de la 4.600 de lei la 7.600 de lei lunar.

Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care au studii superioare, cel puţin trei ani experienţă bancară relevantă, cunosc engleza şi ştiu să lucreze la PC.
Salariul de încadrare pentru rolul de ofiţer conformitate AML este cuprins între 8.000 de lei şi 13.000 lei brut, în funcţie de experienţa profesională şi de gradul de potrivire cu cerinţele postului, potrivit anunţului de angajare consultat de Economica.net.

Analist credite Corporate angajat în Bucureşti pe salariu net de la 4.600 de lei la 7.600 de lei lunar.

Libra Internet Bank caută pentru acest post absolvenţi de studii superioare economice, care au cunoştinţe cel puţin medii de engleză, care au cel puţin doi ani experienţă în analiză financiară pentru persoane juridice.
Salariul lunar de încadrare oferit pentru acest post e cuprins între 8.000 de lei brut şi 13.000 lei brut lunar, conform anunţului de angajare consultat de Economica.net.

Ofiţer decontări angajat în Bucureşti pe salariu net de la 3.500 de lei la 6.400 de lei lunar.

Sunt potriviţi pentru acest post candidaţii care au studii superioare, preferabil de profil economic, au atestate Sent şi Regis, au experienţă în domeniul plăţilor externe, cunoştinţe specifice Swift şi cunoştinţe despre legislaţia bancară. Salariile de încadrare oferite de bancă pentru acest post încep de la 6.000 de lei brut şi ajung la 11.000 de lei brut lunar, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Consilieri financiari angajaţi în Bucureşti şi Cluj pe salariu net de la 2.900 de lei lunar la aproape 5.000 de lei lunar.

Angajatorul caută pentru aceste locuri de muncă absolvenţi de studii superioare, care ştiu să lucreze în MS Office şi, preferabil, au mai lucrat într-un post similar. Salariul de încadrare oferit pentru acest post este cuprins între 5.000 lei brut şi 8.500 lei brut lunar, conform anunţului de recrutare obţinut de Economica.net.

Candidaţii selectaţi pentru aceste posturi vor primi tichete de vacanţă de 3.000 de lei pe an, tichete de masă de 30 de lei pe zi lucrătoare, prime de sărbători şi abonament la Sanador.

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code