Flux Stiri

Klaus Iohannis pune consumul de droguri pe agenda Consiliului Suprem de Apărare a Țării: „Este o problemă care preocupă din ce în ce mai mult societatea”

  • Anunțul președintelui Iohannis a atras atenția.
  • Klaus Iohannis a menționat că nu poate să nu aibă în vedere un fenomen alarmant, cel al consumului de droguri în rândul tinerilor.
  • Președintele României vrea neapărat să fie implementate în școli programe de educație pentru sănătate.

Este prima zi de școală, iar pe lângă speranța că lucrurile se vor schimba în sistemul de educație, oficialii vin și cu anunțuri. În această dimineață, Iohannis a spus că pune consumul de droguri pe agenda Consiliului Suprem de Apărare a Țării. Decizia președintelui Klaus Iohannis a venit după ce presa a scris detaliat despre creșterea consumului și traficului de droguri, inclusiv în școli.

Este un anunț care a atras atenția. În timpul discursului, după ce a felicitat profesorii și elevii, Iohannis a menționat că nu poate să nu aibă în vedere un fenomen alarmant, cel al consumului de droguri în rândul tinerilor.

„Este o problemă care preocupă din ce în ce mai mult societatea și mă bucur că există un interes crescut pentru a încerca să găsim soluții.  Efectele, amploarea, provocările societale ale consumului de droguri, mai ales de la vârste fragede și în școli, sunt o provocare serioasă la adresa siguranței individuale și naționale. Prin educație și conștientizare, putem construi o barieră solidă împotriva acestor amenințări. De asemenea, este vital să implementăm programe de educație pentru sănătate în școli, care să le ofere elevilor toate informațiile și instrumentele necesare pentru a face singuri alegeri sănătoase”, a subliniat președintele.

Situația consumului de droguri este inclusă pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Suprem de Apărare a țării. Efectele și provocările consumului de droguri sunt o provocare serioasă la adresa siguranței individuale și naționale. În același timp, Klaus Iohannis vrea neapărat să fie implementate în școli programe de educație pentru sănătate.

Citește și:

The post Klaus Iohannis pune consumul de droguri pe agenda Consiliului Suprem de Apărare a Țării: „Este o problemă care preocupă din ce în ce mai mult societatea” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code