Economice

Karpaten Turism angajează de la şoferi de autocar la manager de hotel, pe salarii de la 2.500 de lei la 7.000 de lei net

Iată oferta de muncă disponibilă la Karpaten Turism

Manager de hotel de patru stele în Predeal, ofertat cu salariu net de 7.000 de lei lunar

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin cinci ani experienţă în domeniul hotelier, are permis de conducere categoria B, e dispus la program de muncă flexibil are calităţi de manager şi cunoaşte o limbă străină.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete de 7.000 de lei lunar, spor de sezon, de conducere, de fidelitate în valoare de 3.000 de lei lunar, masă caldă, cazare asigurată, maşină şi telefon de serviciu.

Şoferi de autocar, ofertaţi cu salarii nete de bază de 2.500 de lei, la care se adaugă bonus de 125 de lei net pentru fiecar zi lucrată.

Se califică pentru acest post candidaţii care au permis de conducere categoria D, au atestat de transport persoane, card tahograf, cel puţin trei ani experienţă în acest post. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest trebuie să aibă ţinută decentă, să fie responsabil şi serios.

Recepţioner hotel la Predeal, pe care compania îl ofertează cu salarii brute de 4.500 de lei lunar (circa 2.600 de lei net), spor de sezon şi spor de noapte.

Consultant turism în Bucureşti, ofertat cu salariu de 3.500 de lei net lunar şi spor de sezon de 2.000 de lei net, tichete de masă şi decontarea transportului la muncă.
Candidatul potrivit pentru acest post e bun cunoscator al limbii germane, e consecvent, loial, flexibil, perseverent şi are spirit de echipă.

Bucătari în Predeal, ofertaţi cu salarii nete de 4.000 de lei lunar şi pensiune completă gratuită, asigurată în cadrul hotelului.

Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care au cel puţin doi ani experienţă în industria ospitalităţii, sunt dispuşi la program flexibil şi muncă în echipă.

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code