Flux Stiri

Italienii au răbufnit când americanii au reprodus rețeta și au pus roșii în carbonara într-o „mișcare care ar trebui să fie ilegală”

  • Italienii au fost atât de furioși la ideea de carbonara cu roșii”, încât conceptul american a ajuns la televiziunea națională – și mulți și-au vărsat furia și pe Twitter.
  • Acest lucru s-a întâmplat recent, când The New York Times a oferit o variantă pentru clasica carbonara.
  • Gurmanzii nu au fost prea încântați de această sugestie.

Italienii sunt foarte mândri de mâncarea lor, așa că, atunci când bucătarii încearcă să se joace cu rețetele tradiționale, se supără destul de tare. Acest lucru s-a întâmplat recent, când The New York Times a oferit o variantă pentru clasica carbonara.

În mod obișnuit, acest fel de mâncare constă din spaghete, guanciale (un tip de carne de porc conservată), ouă, brânză Pecorino Romano și multă piper negru. Ziarul s-a abătut de la această formulă, sugerând roșiile ca ingredient.

Promovând rețeta Smoky Tomato Carbonara” la sfârșitul săptămânii trecute, ziarul a spus: Roșiile nu sunt tradiționale în carbonara, dar dau un gust strălucitor acestui fel de mâncare.” De asemenea, au recomandat să se înlocuiască carnea de porc conservată cu slănină de spate, deoarece este disponibilă pe scară largă și conferă o notă afumată plăcută”.

Gurmanzii nu au fost prea încântați de această sugestie. Controversata problemă nu numai că a fost discutată pe canalele naționale de știri din Italia, dar a creat și o furtună pe rețelele de socializare.

Un utilizator de Twitter a răspuns spunând: Acest lucru ar trebui să fie ilegal”. Un altul a scris: Raportez acest lucru pentru dezinformare despre paste. Nu există roșii în spaghetti carbonara. Adăugarea roșiilor îl transformă într-un alt fel de mâncare”.

Un al treilea a comentat: Aceasta este ultima picătură. Îmi voi anula abonamentul”. Iar un al patrulea a adăugat: Ummm, asta nu e carbonara. Ești la un pas de a adăuga ananas, nu-i așa?”.

Totuși, unii au apărat varianta cu carbonara, iar unul dintre respondenți a comentat: Arată delicios”. Altul a spus: Arată delicios, cred că o să fac spaghete în seara asta.”

The post Italienii au răbufnit când americanii au reprodus rețeta și au pus roșii în carbonara într-o „mișcare care ar trebui să fie ilegală” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code