Flux Stiri

Iohannis vrea comasarea alegerilor. „Poziția de președinte nu se joacă la masa verde”

  • Iohannis: Patru rânduri de alegeri sunt greu de gestionat în doar jumătate de an.
  • Iohannis: Poziția de președinte nu se joacă la masa verde, ci românii decid.
  • Iohannis: Nu e treaba președintelui să se implice în negocierile coaliției.

Iohannis dă verdictul despre alegeri. Comasarea alegerilor europarlamentare cu locale ar fi o soluție bună, crede președintele. Este de părere că patru rânduri de alegeri sunt greu de gestionat în doar jumătate de an.

Hai să-l ascultăm.

„Eu știu că există o discuție în coaliția de guvernământ pentru a găsi soluții. Discuția este legitimă. 4 rânduri de alegeri – sunt f greu de gestionat. Ar fi o soluție ca alegerile să fie comasate pentru a gestiona mai puține rânduri de alegeri. Cum va gestiona coaliția aceste chestiuni -vom vedea. Nu e treaba președintelui să se implice în negocierile coaliției pentru astfel de chestiuni, însă ar fi bine să se ia o decizie cât se poate de repede.

Iar în ce privește rotația președinților – eu în continuare cred că poziția de președinte nu se joacă la masa verde, ci românii decid cine va fi președintele României. ”

Citește și:

The post Iohannis vrea comasarea alegerilor. „Poziția de președinte nu se joacă la masa verde” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 34 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code