Flux Stiri

Frații Tate au fost reținuți din nou, pentru infracțiuni sexuale în Marea Britanie. Două mandate europene de arestare au fost emise pe numele lor

  • Andrew și Tristan Tate au fost duși la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București.
  • Frații Tate au fost deja plasați în Arestul Capitalei.
  • Frații Tate sunt cercetați pentru comiterea de infracțiuni sexuale și exploatarea unor persoane.

Frații, Andrew și Tristan Tate răspund pentru infracțiuni sexuale comise în Marea Britanie. Au fost ridicați de polițiști de acasă, din Voluntari, în baza unor mandate europene de arestare și plasați în Arestul Capitalei.

La fel cum sunt cercetați și în România, frații Tate sunt anchetați în Marea Britanie pentru infracțiuni sexuale. Cele două mandate de arestare europene au fost emise de autoritățile din Marea Britanie, pentru că Andrew și Tristan Tate ar fi comis acolo infracțiuni sexuale și exploatare a unor persoane pe teritoriul Marii Britanii.

Azi noapte, cu puțin înainte de miezul nopții, cei doi frați Tate au fost ridicați de acasă, din Voluntari și duși la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, unde le-a fost adus la cunoștiință că sunt cercetați în baza celor două mandate de arestare europene, astfel că autoritățile din România i-au reținut pentru 24 de ore.

La această oră, cei doi frați Tate sunt în arestul capitalei și urmează să se pună în aplicare procedura extrădării în Marea Britanie. Cei doi au spus, însă, prin reprezentanții lor de comunicare că acuzațiile pentru care sunt anchetați în Marea Britanie vin din perioada 2012-2015 și ar fi fost plasate în 2017-2019, iar dacă trebuie să răspundă ar prefera să facă acest lucru din România, adică ar refuza această anchetare în Marea Britanie. Preferă ca procesul să-și urmeze cursul în România.

Ce se va întâmpla cu cei doi după ce vor ieși din arestul de 24 de ore?

În principiu, instanța își va urma cursul. Urmează să fie extrădați cei doi frați Tate, pentru a răspunde acuzațiilor care riscă să-i aducă în Marea Britanie. Această procedură este una de durată, urmează să se ia ultimele detalii cu privire la procedura extrădării.

Ei ar prefera să fie judecați în România, să răspundă, probabil din video conferință acuzațiilor care li se aduc din Marea Britanie și să poată urma procedura simplificată în România.

Citește și

The post Frații Tate au fost reținuți din nou, pentru infracțiuni sexuale în Marea Britanie. Două mandate europene de arestare au fost emise pe numele lor appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 30 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code