Flux Stiri

FOTO. Ziua prieteniei este sărbătorită la Hollywood. Cum arată relațiile de prietenie între actori?

  • Ziua prieteniei sărbătorește prietenia între oameni, țări și culturi, dar și între actorii de la Hollywood.
  • Ziua internațională a prieteniei se sărbătorește încă din 2011 în ficare zi, în 30 iulie.
  • Hallmar Cards a inventat Ziua prieteniei, cu scopul de a ajunge o sărbătoare mondială.

Există actori care se înțeleg bine atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală. Aceste celebrități se bucură de relații de prietenie care durează de ani de zile. Cum este și în cazul lui Robert Downey Jr. și Mel Gibson.

O altă prietenie este între Leonardo Dicaprio și Tobey Maguire. Ambii au fost văzuți atât de des împreună, inclusiv la meciuri sportive.

Sursă: Far out Magazine

Puțini sunt cei care știu care sunt cele mai longevive cupluri de la Hollywood, dar mai ales relațiile bazate pe prietenie. Fotograful Greg Williams i-a surprins pe Joaquin Phoenix și Rooney Mara, după
ce actorul a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor.

Sursă: Greg Williams

Dincolo de zeci de secvențe filmate și desigur, tot pe atâtea farse – ca între prieteni, George Clooney și Brad Pitt dau dovadă de o relație de prieteni specială.

Sursă: People

Dar uneori prietenia poate ajunge la flirt. Asta li s-a întâmplat Jessicăi Chastain și lui Oscar Isaac – la cea de-a 78-a ediția e Festivalului Internațional de Film de la Veneția.

Sursă: Amica

Citește și

The post FOTO. Ziua prieteniei este sărbătorită la Hollywood. Cum arată relațiile de prietenie între actori? appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 22 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code