Flux Stiri

FOTO: Un incendiu a izbucnit la două vagoane dezafectate. Misiunea este în dinamică

  • Două vagoane dezafectate au luat foc în zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant.
  • Pentru avertizarea si informarea populatiei a fost emis un mesaj prin sistemul RoAlert.
  • Au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Misiunea este în dinamică, revenim cu date.

Având în vedere degajarea intensa de fum, pentru avertizarea si informarea populatiei a fost emis un mesaj prin sistemul RoAlert.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Misiunea este în dinamică, revenim cu date”, a transmis ISU București.

„Avand in vedere modul de manifestare a incendiului, care prezinta posibilitate de extindere si la alte vagoane, dispozitivul se suplimenteaza cu 2 autospeciale de stingere”, a mai transmis, ISU București.

Știre în curs de actualizare.

Citește și

The post FOTO: Un incendiu a izbucnit la două vagoane dezafectate. Misiunea este în dinamică appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 31 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code