Flux Stiri

FOTO. Top 10 cele mai ieftine țări din lume pentru o călătorie în jurul lumii

  • Topul celor mai ieftine țări pentru a călători: unde poți vedea multe fără să cheltui mult.
  • Planificarea unui tur al lumii pe baza bugetului: cele mai ieftine destinații merită să fie incluse în itinerariul tău.
  • Descoperă lumea la prețuri accesibile: cele mai ieftine țări în care poți face o călătorie fantastică fără să-ți golești buzunarul.

Dacă ești pe cale să călătorești prin lume și te-ai apucat să îți faci un plan de buget, probabil că îți trece prin cap o întrebare obișnuită: care sunt cele mai ieftine țări în care să faci un tur al lumii?

La urma urmei, îți dorești ca planurile tale de călătorie în lume să arate astfel încât să poți adăuga în mod inteligent la itinerariul tău cât mai multe dintre cele mai ieftine țări de călătorit. În acest fel, vei putea vedea cât mai multe lucruri și vei putea profita la maximum de bugetul tău. Așadar, merită să știi care sunt cele mai ieftine țări din lume, astfel încât să poți profita la maximum de călătoria ta.

Top 10 cele mai ieftine țări:

Sri Lanka

În ultimii ani, Sri Lanka a fost oarecum înlocuită de țări populare precum Thailanda și Vietnam. Cu toate acestea, Sri Lanka are multe de oferit, țara este ideală pentru turiștii cu rucsacul în spate, deoarece infrastructura este destul de bună pentru standardele asiatice, iar prețurile sunt incredibil de mici. Cazarea poate fi găsită pentru doar 4 euro pe noapte, iar cele mai bune hoteluri costă între 25 și 30 de euro pe noapte, iar o masă medie costă la fel de mult ca un Snickers sau un Mars. Sri Lanka este o țară ieftină, dar frumoasă și diversă, care cu siguranță nu ar trebui ratată atunci când călătorești în lume.

Guatemala, una dintre cele mai ieftine țări

Guatemala este încă una dintre cele mai ieftine țări pe care le poți adăuga la călătoria ta în jurul lumii. Ești cu adevărat interesat să economisești bani și vrei să vezi ceva complet diferit pe parcurs? Atunci fă-ți o rezervare de 300 de euro pentru un bilet dus-întors prin Miami, explorează orașul în stil low-budget timp de câteva zile, iar apoi ia un zbor ieftin din Miami spre Guatemala! Odată ajuns în Guatemala, vei observa, de asemenea, că, atunci când te îndepărtezi puțin de traseele bătute, viața și călătoriile sunt foarte ieftine. Transportul în întreaga țară este foarte accesibil, mâncarea este foarte accesibilă, iar cazările ieftine sunt numeroase.

Cambodgia

Cu excepția zonei Angkor Wat, Cambodgia este încă una dintre cele mai ieftine țări pe care le poți adăuga la turul lumii. Biletele de avion direct în Cambodgia sunt de obicei puțin mai scumpe decât cele din țările vecine (550 de euro dus-întors în medie). Cazarea și mâncarea sunt foarte ieftine aici, ceea ce face ca un sejur mai lung să fie foarte accesibil. Poți găsi un pat într-un hostel pentru doar doi euro pe noapte!

Filipine

În urmă cu aproximativ cinci ani, Filipine se număra invariabil printre primele trei cele mai ieftine țări pe care să le adaugi la călătoriile tale în lume. Din nefericire, acest lucru s-a schimbat rapid, deoarece turismul chinezesc a crescut enorm și, din punct de vedere tehnic, oamenii nu pot satisface cererea uriașă. În special, cazarea frumoasă direct pe plajă a devenit mult mai scumpă în ultimii ani. Cu toate acestea (cu puțin bun simț), rămâne o țară super ieftină în care să călătorești. Te poți deplasa cu ajutorul zborurilor interne, bărcile și dubele sunt, de asemenea, foarte accesibile. Zboruri către Manila pot fi găsite pentru doar 3 euro.

Mexic

Probabil că Mexicul nu este prima țară care îți vine în minte atunci când te gândești la cele mai ieftine țări. Cu toate acestea, țara este foarte prietenoasă din punct de vedere bugetar pentru turiști. Transportul public (cu autobuzul) este super ieftin, iar deplasarea prin țară este floare la ureche. Cei care reușesc să evite punctele fierbinți pentru turiști, cum ar fi Cancun, pot supraviețui în această țară frumoasă pentru o perioadă lungă de timp. Deoarece Cancun și Playa del Carmen sunt mega-populare, nu există o lipsă de bilete de avion ieftine.

Malaezia

Deși este, în general, mult mai dezvoltată decât țările vecine, Malaezia este încă o țară foarte ieftină și accesibilă, pe care să o adaugi la călătoriile tale prin lume. Transportul public este, în general, bine organizat, în special în orașe. Datorită amestecului de culturi, poți mânca într-adevăr orice, fiecare țară este reprezentată aici cu bucătăria sa. Mâncarea este cu siguranță nu numai delicioasă după standardele europene, ci și foarte ieftină. Există multe pensiuni decente la prețuri de la 5-6 euro. Biletele de avion pot fi găsite la prețuri de până la 450 de euro, iar dacă ești norocos, vei găsi o ofertă bună la prețuri uneori de 350 de euro sau mai puțin.

Turismul în Thailanda a cunoscut o creștere spectaculoasă

În urmă cu aproximativ 10 ani, Thailanda era una dintre cele mai ieftine țări din lume. De fapt, țara a fost mult timp una dintre cele mai ieftine din Asia. Acum, acest lucru s-a schimbat – turismul în Thailanda a luat cu adevărat avânt, ceea ce a pus presiune asupra prețurilor. Vestea bună este că turismul a scăzut din nou în ultimii ani, astfel încât prețurile par să scadă din nou. Cu câteva excepții, întreaga țară este în continuare foarte accesibilă și te poți bucura în mare parte de mâncarea de stradă pe gratis. Poți zbura spre Bangkok cu doar 400 de euro. Dacă ai noroc, poți găsi și oferte bune de ultim moment.

Indonezia

În ciuda faptului că Indonezia, și în special Bali, au devenit foarte populare în ultimii ani, prețurile rămân scăzute. Bali este locul perfect pentru a te răsfăța, deoarece poți rezerva hoteluri de 5 sau 4 stele cu toate facilitățile pentru doar 4 euro. Concurența între hoteluri este acerbă și, cu anumite căutări bune, poți găsi ceva special aproape fără costuri. De asemenea, nu ai de ce să te plângi când vine vorba de biletele de avion. Există aproximativ douăzeci de zboruri directe de la Amsterdam la Bali în fiecare zi, așa că există o mulțime de locuri. O afacere bună nu este niciodată departe, scrie Woman.

Columbia

Columbia este în continuare una dintre cele mai ieftine țări din America de Sud. Columbia are aproape de toate: o cultură bogată, multă natură, jungle, insule frumoase și chiar deșerturi vaste. Biletele de avion spre Columbia au un preț de aproximativ 600 de euro. Din păcate, zborurile către țările din America de Sud sunt puțin mai scumpe decât cele către țările asiatice, dar nu lăsa asta să te oprească!

Myanmar

Nu intră în top cinci pentru accesibilitate, în principal pentru că infrastructura țării nu este atât de bună, iar turismul în Myanmar este încă la început. Uneori este dificil să te deplasezi în Myanmar, iar găsirea unei cazări decente este o provocare, deoarece ești gata în curând să plătești mai mult pentru un pat frumos, deoarece oferta este destul de redusă și se umple rapid. Zborurile către Myanmar sunt puțin mai scumpe în comparație cu țările vecine. Biletele de avion pot fi găsite la prețuri cuprinse între 10 și 550 de euro. Acest lucru înseamnă că există mult mai puține zboruri, deci locurile sunt puține. Rezervă din timp și asigură-te că nu plătești prea mult.

Alte țări cu costuri mici de călătorie

Există multe țări care nu sunt incluse în lista celor mai ieftine țări în care să călătorești. Ia în considerare țările din America de Sud, cum ar fi Paraguay, Ecuador și Peru. Unele dintre cele mai ieftine țări din Asia care au ratat de puțin lista sunt Vietnam, Laos și India. Toate aceste țări sunt în continuare unele dintre cele mai bune oferte din lume pentru a călători – și, prin urmare, ideale pentru un sejur pe termen lung.

Citește și:

The post FOTO. Top 10 cele mai ieftine țări din lume pentru o călătorie în jurul lumii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code