Flux Stiri

FOTO. Ghidul pentru cadouri de Crăciun al lui Gwyneth Paltrow. O jucărie sexuală de aur de 15.000 de dolari, pe listă

  • Paltrow a pus pe listă un vibrator de 15.000 de dolari făcut din aur de 24 de carate.
  • O casă pentru câini, semnată Hermès, mai este pe lista actriței. Costă 1900 de dolari.
  • Un alt cadou de lux sunt rolele Chanel, care te costă puțin peste 5.000 de dolari.

Înaintea sezonului de sărbători, Gwyneth Paltrow a publicat ghidul anual de cadouri. Recomandările sunt celebre pentru că promovează cadouri cel puțin inedite, precum scaunele sexuale și sacii cu gunoi de grajd, la 75 de dolari, scrie Page Six.

Iar lista din acest an este la fel de „specială”, cu articole care îți atrag ușor atenția. Paltrow a pus pe listă un vibrator de 15.000 de dolari făcut din aur de 24 de carate și un dulap în miniatură, marca Louis Vuitton, în valoare de 73.000 de dolari.

Ghidul Goop cuprinde 10 categorii – inclusiv cadouri pentru cei care formează un cuplu, copii sau bărbați. Iar pentru cei care nu vor să dea 3.475 de dolari pe un balansoar Hermès, există chiar și un ghid cu prețuri sub 100 de dolari, cu articole precum popcorn cu trufe negre sau lenjerie intimă.

Lelo Inez 24k Gold G-Spot Vibrator

Louis Vuitton Baby Wardrobe

Hermès Cavaletti Doghouse

Chanel Roller Skates

Citește și:

The post FOTO. Ghidul pentru cadouri de Crăciun al lui Gwyneth Paltrow. O jucărie sexuală de aur de 15.000 de dolari, pe listă appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 33 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code