Flux Stiri

Femeia este cheia sufletului. Psiholog: „Ele sunt cel mai frumos dar pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ”

  • Ziua Internațională a Femeii a fost sărbătorită pentru prima dată pe 8 martie 1975.
  • Radu Leca: „Se spun multe despre ele, dar asta pentru că unii nu se pot conecta cu ea și atunci o etichetezi.
  • Radu Leca: „Cheia sufletului meu o are educația

Să iubeşti o femeie, ce magnific, ce chin! Te ridică spre ceruri, te preface-n suspin. Dar ce dulce e chinul, cât de mult îl doreşti, o femeie e arta de a şti să iubeşti. Să iubeşti o femeie, tot ce poate fi sfânt. Este lună, e soare, dar aici, pe pământ. Are cheia spre mâine dar şi cheia spre ieri. Să iubeşti o femeie… să exişti… să mai speri.

Cine are cheia sufletului tău?

„Cheia sufletului meu o are educația. Sunt fericit că pot să citesc. Îmi doresc să citesc până când mor. În paginile cărților descoperi formule pentru a fi calm, liniștit, descoperi răul fără să te atingă. În realitate, aceste lucruri există în forme pure sau mai puțin pure. Acolo unde există impuritate nu există femei. Furia este acelora care nu iubit niciodată o femeie. Se spun multe despre ele, dar asta pentru că unii nu se pot conecta cu ea și atunci o etichetezi. Femeie sunt sufletul pământului, ele sunt cel mai frumos dar pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ. Ele sunt cele care dau viață”, a declarat Radu Leca, psiholog, pentru Aleph News.

Citește și:

The post Femeia este cheia sufletului. Psiholog: „Ele sunt cel mai frumos dar pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 25 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code