Economice

Familia Trump angajează români pentru hotelul ei de cinci stele din Irlanda

Hotelul Trump International din Doonbeg (Irlanda), clasificat la cinci stele, face angajări în ţara noastră. Unitatea care e deţinută de familia fostului preşedinte al SUA Donald Trump recrutează un manager de restaurant, 15 ospătari, cinci bucătari, personal curăţenie – 15 oameni, precum şi doi supervizori pentru curăţenie.

Se califică pentru postul de manager de restaurant candidaţii care au experienţă relevantă în domeniu, au bune abilităţi de organizare, sunt proactivi, au excelente abilităţi interpersonale.

Hotelul Trump International din Doonbeg angajează bucătari pe posturile de Commis Chef, Chef De Partie şi Sous Chef.

Se califică pentru aceste posturi candidaţii care au calificare de Chef, au absolvit liceul, au cunoştinţe medii de engleză, au abilităţi de coordonare şi de motivare a echipei cu care lucrează. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă de lucru în poziţii de Chef De Partie, Sous Chef, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Angajatorii caută pentru postul de ospătar candidaţi cu experienţă relevantă în această poziţie, care au cunoştinţe avansate de engleză şi care sunt proactivi.

Personalul pentru curăţenie e ofertat cu 30 de zile de concediu anual şi masă asigurată, conform anunţului de recrutare.

Sunt eligibili pentru postul de supervizor curăţenie candidaţii care au experienţă în acest post, au excelente abilităţi de comunicare şi interpersonale, sunt dispuşi să aibă program de lucru flexibil, sunt orientaţi către clienţi şi către rezolvarea problemelor.

Hotelul Trump International din Doonbeg a desfăşurat şi în urmă cu un an o campanie de recrutare din România, după cum Economica.net a anunţat la acea vreme.

Surse foto: https://www.trumphotels.com/ireland

Share this:

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code