Flux Stiri

Easy money. Joe Biden angajează un expert în gestionarea meme-urilor. Ce salariul oferă

  • Titlul jobului este Partner Manager, Content and Meme Pages.
  • Joe Biden vrea să angajeze un expert în gestionarea meme-urilor online.
  • Jobul vine cu un salariu de până la 85.000 $ pe an.
  • Joe Biden are un cont de TikTok pentru campania lui electorală.
  • În aprilie, Biden a semnat o lege care ar interzice TikTok în America.
  • La Starea Uniunii din martie, Biden a invitat 70 de influenceri.
  • Donalt Trump folosește meme-uri în propria campanie prezidențială.

Râzi de Trump și ești plătit regește! Președintele Joe Biden vrea să angajeze o persoană care să facă meme-uri deștepte în timpul campaniei prezidențiale din acest an. Biden vrea să-și asigure victoria, iar pentru asta alege orice metodă care poate să-i atragă pe tineri de partea lui. Jobul vine cu un salariu de până la 85 de mii de dolari pe an.

Biden are și un cont de TikTok pe care îl folosește pentru campania lui, deși acum o lună a semnat un proiect de lege care ar interzice aplicația în America.

Președintele i-a băgat și pe influenceri la mijloc: înainte de discursul lui de la Starea Uniunii din martie, Biden a invitat 70 de creatori de conținut care să-l ajute să strângă susținători din mediul online.

Donald Trump îmbrățișează și el meme-urile în propria campanie pentru Casa Albă. Când imaginea „mugshot” a lui Trump a devenit virală, echipa lui a început să vândă tricouri, căni și huse cu textul „Nu te preda niciodată”.

The post Easy money. Joe Biden angajează un expert în gestionarea meme-urilor. Ce salariul oferă appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code