Economice

Dragu: USR nu va susţine un guvern minoritar. România are nevoie de un guvern majoritar

„Noi nu susţinem un guvern minoritar. România are nevoie de un guvern majoritar astfel încât toate măsurile ce trebuie luate, atunci când ajung în Parlament să nu se blocheze, pentru că acesta e minusul unui guvern minoritar, de fapt nu poate conduce. Orice ordonanţă de urgenţă pe care o iniţiază ajunge în Parlament unde începe… nu ştii ce iese din Parlament şi începe negocierea pe fiecare proiect legislativ. Deci măsurile pe care trebuie să le implementăm, nu avem certitudinea că se pot implementa cu un guvern minoritar”, a declarat Dragu, la Palatul Parlamentului.

Ea a amintit că nu au existat discuţii formale ale reprezentanţilor USR cu PNL pentru formarea unui guvern.

„Ele nu au existat pentru că la PNL au avut acest mandat de guvern minoritar şi ar fi trebuit să se întoarcă să discute conducerea partidului cu partidul (…) şi să vină cu un alt mandat în care să meargă pe guvern majoritar, dar acest lucru nu s-a întâmplat, ei au rămas în votul de guvern minoritar”, a precizat preşedintele Senatului.

The post Dragu: USR nu va susţine un guvern minoritar. România are nevoie de un guvern majoritar appeared first on Economica.net.

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code