Anchete Editoriale Flux Stiri leontiuc

Despre escrocheria PCMADD.COM de la Cluj

Aparent un magazin online de bună credință, cu vânzare de produse soft/ multimedia/ it o afacere care s-ar desfășura sub bune auspicii cu sediil în Clujul nostru la Strada Mărășești 77, Cluj-Napoca 400055.

Numai că personal am gustat și eu alături de alți cetățeni din România ce se ascunde de fapt în spatele acestui brand. În calitate de  co-proprietar de website-uri am afișat și eu reclame în sistem de afiliere sperând să fac un ban cicnstit pe care să-l declar la ANAF pe 202, să figurez și eu cu venit în România. Pcmadd.com adică MADD Electronics Group oferă o platformă de afiliere, Te înscri faci un cont, ți se oferă coduri de banere (reclme) pe care le urcăm  pui pe website și afișăm reclame (ceva similar cu . Am ajuns la peste 200 de lei (mii de afișări și sute de click-uri de la vizitatori unici). Am solicitat plata.

A trecut o lună, am sunat la numerele de telefon afișate unde mi-au răspuns niște fete care spuneau că ele nu cunosc nici un detaliu despre programul de afiliere. Am trimis mail-uri, nici un răspuns. Am căutat pe Google să aflu ce se întâmplă și iată că există și alți oameni înșelați

Având în vedere că este o țeapă evidentă, în care toți operatorii/ angajații PCMADD se prefac că nu știu despre ce este vorba deși e un subdomeniu pe domeniul url al companiei, denunț public această înșelăciune, o escrocherie care se circumscrie infracțiuni de la art. 244 Cod Penal și atrag atenția doritorilor de afiliere că este o țeapă.

 

Marius Leontiuc – senior editor

Share this:

(Visited 36 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code