Flux Stiri Editoriale

De ce Ziua de Cluj . eu din nou?

Prin prezentul portal nu se dorește confiscarea unui brand, el respectă conceptul portalului care exista odată la Cluj. Putem observa că mai există un portal cu acest nume pe extensia .ro doar că acolo, expresiile jicnitoare și atacul la imagine devin o practică. Dreptul la imagine, dreptul la informare coerentă ne determină, prin munca noastră voluntară să recreem conceptul Ziua de Cluj .eu . Astfel, avem dreptul de a deține un domeniu cu acest nume, avem dreptul de a prelua știri, știrile nu sunt protejate de legea 8/1996 ca opere sub protecția dreptului de autor. Așa dar, vom oferi cel mai calitativ portal online de știri din Cluj.

Logo-ul nostru este realizat prin fontul TIMES NEW ROMAN. Nimeni nu poate pretinde încălcarea vreunei mărci deoarece, fontul nu poate fi atribuit unei mărci iar numele domeniului poate fi scris în orice culoare și formate de casă dorit (litere mari alternând cu litere mici). Culoarea de fundal, este roșu de Huniade, sau roșu de pe steagul lui Donath, fiind un simbol al orașului. Domeniul este achiziționat în condițiile legii.

Pentru toți cei ce iubesc acest nume, vă respect,

MARIUS LEONTIUC

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code