Economice

Dacia Jogger, accesorizată de spanioli cu echipamente speciale pentru camping

Cel mai mare vehicul al actualei game Dacia este deja un succes pe piețele europene, iar caracteristicile sale îl fac potrivit pentru călătorii în aer liber. Spaniolii de la Camperiz au mers chiar mai departe, transformând Dacia Jogger într-un adevărat aventurier.

De ceva vreme presa din Franța scrie despre o potențială colaborare între Dacia și compania de echipament sportiv Decathlon. Până ce va exista o confirmare oficială a unui astfel de demers, spaniolii de la Camperiz, specializați în echiparea mașinilor cu echipamente de camping, au prezentat un kit dedicat modelului Dacia Jogger.

Utilizând un Jogger cu două rânduri de scaune și cinci locuri – nu pe cel cu șapte locuri – spaniolii au montat pe mașină un rezervor de apă de 12 l, un robinet/duș cu chiuvetă, o baterie auxiliară, un minifrigider de 15 l, un aragaz portabil, o masă pliabilă pentru exterior și două scaune pliabile. Toate acestea bine poziționate în spațiul rămas între al doilea rând de scaune și hayon.

Pentru ca totul să funcționeze, mașina a fost dotată și cu o o baterie auxiliară. În plus, kit-ul de bază poate fi completat cu un un convertor electric, încălzire statică, portbagaj suplimentar de până la 480 de litri montat pe plafon.

Pentru o Dacia Jogger Eco-G 100 dotată cu kit-ul de bază, compania spaniolă anunță un preț de 23.295 de euro, în timp ce costurile aferente echipamentelor suplimentare ridică prețul cu 2.500 – 3.000 de euro.

Oficialii Camperiz notează că potențialii clienți pot opta fie pentru o mașină nouă dotată cu echipamentele necesare, fie pentru a își modifica autoturismul Dacia Jogger deja deținut.

În afara modelului Dacia Jogger, în oferta celor de la Camperiz intră și modele modificate Dacia Dokker, Renault Kangoo, Volkswagen Caddy, Opel Combo, Opel Zafira, Mercedes-Benz Vito, Volkswagen Multivan sau Ford Transit Custom. Pentru toate acestea compania spaniolă garantează conformitatea modificărilor.

Și, dacă despre compania spaniolă se știu destul de puține lucruri, fapt ce poate afecta gradul de încredere, este important de notat că, în viitorul apropiat Dacia ar putea semna un acord cu producătorul și comerciantul de echipament sportiv Decathlon. Conform presei franceze, încă de la lansarea modelului, cei de la Decathlon au propus un parteneriat.

Mizând pe caracteristicile de vehicul convivial potrivit pentru concedii, cei de la Decathlon par gata să ofere o gamă întreagă de accesorii dedicate Dacia Jogger.

La finalul lunii iulie jurnaliștii francezi au fotografiat în holul de acces al unui magazin Decathlon din Franța un model Dacia Jogger având montat pe plafon un cort purtând marca Quechua. În plus, atât mașina cât și cortul aveau în interior echipamente sportive ale Decathlon de culoare kaki, exact nuanța utilizată de Dacia pentru prezentarea noii sale imagini de brand.

Deși nu există încă o confirmare oficială a colaborării dintre Dacia și Decathlon, un anunț în acest sens este așteptat înaintea sau în timpul expoziției auto de la Paris din această toamnă.

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code