Flux Stiri

Cum se folosește Donald Trump de umor pentru a-și îmbunătăți imaginea?

  • Cum folosește Donald Trump umorul pentru a face ca scandalosul să pară normal?
  • Susținătorii săi îl numesc talentul său secret.
  • Criticii îl numesc un semn al tendințelor sale autocrate.

Cum îl ajută această formă de umor de Trump? „Am fost pus sub acuzare de mai multe ori decât Alphonse Capone”, a declarat Donald Trump de pe scena din Winthrop Coliseum din Rock Hill, Carolina de Sud. Aliații și consilierii săi sugerează că este o mare parte a motivului pentru care fostul și poate viitorul președinte încă este „relateable”, reușind să mențină reputația utilă de outsider din punct de vedere politic, în ciuda statutului său evident de insider ca lider al Partidului Republican.

Criticii săi, împreună cu experții în retorică, spun că acest lucru îl ajută să-și transforme adversarii nu doar în dușmani, ci și în glume. Ei spun că îl ajută să își reformuleze propriile responsabilități ca pe niște subiecte de amuzament și îi desensibilizează pe susținătorii săi față de cele mai scandaloase comentarii și propuneri ale sale – subminarea instituțiilor, abandonarea aliaților, deportările în masă și invitații cu totul și cu totul directe la invazii rusești și așa mai departe.

Se spune că veselia maschează amenințarea. Asta încearcă și fostul președinte republican să facă. Dar mai bine îl ascultăm pe el. „Știați că am fost pus sub acuzare mai mult decât Al Capone, știați asta? Probabil cel mai mare mafiot dintre toți, a luat cina cu acest tip foarte chipeș în cămașă maro, a luat cina cu el. Dacă îi zâmbeai în mod greșit lui Al Capone când luai cina, te-ar fi ucis probabil în 20 de minute după cină. A fost pus sub acuzare mai puțin decât mine!”

Citește și

The post Cum se folosește Donald Trump de umor pentru a-și îmbunătăți imaginea? appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 28 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code