Flux Stiri

Cristian Tudor Popescu cu o întrebare justă: Îmi arată și mie un creștin înțelept unde zice Iisus să te închini la moaște?

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu își continuă replicile destul de bine justificate, în contradictoriu cu reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române (BOR) şi ridică și o întrebare: unde a zis Iisus că este bine să închinăm la moaște?

Potrivit Bibliei respectiv Evangheliei după Matei Isus înfruntă la ispitire pe diavolul spunând :ESTE SCRIS : Numai lui Dumnezeu să te închini, lucru repetat de înger în Apocalipsa 18 și 22 când sf. Apostol Ioan a dorit să se închine la sfântul înger. Mai mult sfântul Paul ne spune în 1 Timotei 2:5 că există un singur Mântuitor și mijlocitor între Dumnezeu și oameni, doar Isus. Biserica Ortodoxă nesocotind Biblia îndeamnă prin preoți mincinoși oamenii să-l sfideze pe Dumnezeu. Românii au la dispoziție Biserica Protestantă Evanghelică pentru a se închina lui Dumnezeu așa cum spune stric Biblia. Domnul Cristian Tudor Popescu are perfectă dreptate și opinia sa este un mesager evanghelic cu justă consacrare în Biblie.

Leontiuc Marius

a se vedea

https://bisericaevanghelica.eu/

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ultimele

Editoriale Flux Stiri

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean prins cu alcoolemie peste limita legală

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a rămas fără permis după ce a fost prins de polițiștii din București în timp ce conducea cu o alcoolemie peste limita legală. Contactat de HotNews.ro. Ben Oni Ardelean a fost oprit de polițiști luni seară, în Piața Victoriei, la un control de rutină. Acesta a fost testat cu etilotestul, […]

Europarlamentarul Claudiu Manda trimis în judecată de DNA. Starea de fapt, o poveste

Cine este editorul Horea Șoica și cum poate fi dat în judecată?

CEDO: Vaccinarea obligatorie împotriva poliomelitei nu încalcă Convenția Drepturilor Omului. „Este necesară într-o societate democratică”