Flux Stiri

Cristian Tudor Popescu cu o întrebare justă: Îmi arată și mie un creștin înțelept unde zice Iisus să te închini la moaște?

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu își continuă replicile destul de bine justificate, în contradictoriu cu reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române (BOR) şi ridică și o întrebare: unde a zis Iisus că este bine să închinăm la moaște?

Potrivit Bibliei respectiv Evangheliei după Matei Isus înfruntă la ispitire pe diavolul spunând :ESTE SCRIS : Numai lui Dumnezeu să te închini, lucru repetat de înger în Apocalipsa 18 și 22 când sf. Apostol Ioan a dorit să se închine la sfântul înger. Mai mult sfântul Paul ne spune în 1 Timotei 2:5 că există un singur Mântuitor și mijlocitor între Dumnezeu și oameni, doar Isus. Biserica Ortodoxă nesocotind Biblia îndeamnă prin preoți mincinoși oamenii să-l sfideze pe Dumnezeu. Românii au la dispoziție Biserica Protestantă Evanghelică pentru a se închina lui Dumnezeu așa cum spune stric Biblia. Domnul Cristian Tudor Popescu are perfectă dreptate și opinia sa este un mesager evanghelic cu justă consacrare în Biblie.

Leontiuc Marius

a se vedea

https://bisericaevanghelica.eu/

Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code