Economice

Compania olandeză de IT Coera deschide al doilea centru din România, după cel de la Cluj Napoca. Ce specialiști caută

Compania a deschis și recrutările pentru noul birou și caută profesioniști în domeniul IT: DevOps Engineer, Technical Product Owner, Front-end Engineer, Software Tester, .NET Software Engineer, Sr. Java Software Engineer, Java Software Engineer și Solution Engineer IAM.

Toate pozițiile sunt valabile și pentru biroul din Cluj.

Potrivit celor mai recente date financiare disponibile în platforma Termene.ro, Coera România a obținut în 2020 o cifră de afaceri de 8,6 milioane de lei, în scădere cu 2% față de anul precedent și un profit de 1,48 milioane de lei.

De asemenea, compania este parteneră a Universității Tehnice Cluj și a Universității ”Babes-Bolyai” și are programe de intenship pentru studenți.

Coera este o agenție de software, specializată în inginerie, dezvoltare și integrare de platforme online, aplicații cloud și soluții IAM. Echipele proprii de consultanță și inginerie operează la granița dintre afaceri și IT, făcând legătura între complexitatea contextului de afaceri actual și puterea tehnologiei inovatoare.

Cu echipe interne de dezvoltare de software, consultanți calificați și arhitecți cu experiență, Coera se evidențiază în FinTech și InsurTech aplicații cloud personalizate, soluții SaaS optimizate SEO și de angajare masivă pe web și instrumente și soluții de gestionare a identității și a accesului.

 

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code