Flux Stiri

Cele mai spectaculoase parcuri acvatice din lume. „Top of mind este Siam Park. Are tobogan care trece pe sub bazine cu rechin”

  • Temperaturile cresc, iar noi căutăm mereu soluții pentru a ne răcori.
  • Cea mai populară activitate atunci când îți dorești să evadezi de căldura sufocantă este să îți pui costumul de baie și să mergi într-un parc acvatic.
  • Adrian Voican, vicepreședinte ANAT: „Therme din București este în top, unul dintre cele mai mari și mai moderne. În plus, este o apă termală, care nu este încălzită”

Temperaturile cresc, iar noi căutăm mereu soluții pentru a ne răcori. Cea mai populară activitate atunci când îți dorești să evadezi de căldura sufocantă este să îți pui costumul de baie și să mergi într-un parc acvatic. În acest mod ai parte și de distracție garantată. Astăzi o să călătorim un pic dincolo de graniță să descoperim cele mai interesante parcuri acvatice din lume.

Care sunt cele mai vizitate și de asemenea cele mai frumoase parcuri acvatice din lume?

Adrian Voican, vicepreședinte ANAT vorbește despre diversitatea parcurilor de distracție acvatice și le recomandă părinților să meargă de mână cu copii lor dacă vor să aibă o experiență de neuitat.

„Sunt atât de multe încât e greu să facem o distincție. Unele sunt în aer liber, acoperite, altele la foarte mare înălțime. Fiecare dintre ele se laudă că sunt cele mai grozave într-un anumit aspect. Top of mind este Tenerife, Siam Park, care are un tobogan care trece pe sub niște bazine cu rechini. Are cel mai lung lasy river si Palace Of Wves.

„În Spania, Taragona sau mai aproape de noi, Budapesta, Slovacia. În Elveția este cel mai mare Aqua Lac acoperit. Therme din București este în top, unul dintre cele mai mari și mai moderne. În plus, este o apă termală, 30 de grade, iar apa nu este încălzită, ci vine din pământ. Asta o face să fie extraordinară. În Cipru sunt doua waterland-uri, în Creta, Sicilia. Merită să le descoperim”.

Citește și:

The post Cele mai spectaculoase parcuri acvatice din lume. „Top of mind este Siam Park. Are tobogan care trece pe sub bazine cu rechin” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code