Flux Stiri

Ce calități are bărbatul ideal? Eduard Uzunov: „Cred că trebuie să iubească, să îți spună cât de frumoasă ești, să fie protector”

  • În trecut, bărbatul ideal era cel care asigura confortul și siguranța familiei sale.
  • Acum, însă, bărbatul trebuie să fie mai mult decât protector al casei.
  • Dragobete este un personaj preluat de la vechii daci şi transformat ulterior într-un protector al tinerilor şi patron al iubirii.

Anul acesta, de Dragobete vorbim despre iubirea pentru el. În trecut, bărbatul ideal era cel care asigura confortul și siguranța familiei sale. Acum, însă, bărbatul trebuie să fie mai mult decât protector al casei. Dragobete a rămas însă până în ziua de astăzi ca simbolul suprem al dragostei autohtone.

Dragobete este un personaj preluat de la vechii daci şi transformat ulterior într-un protector al tinerilor şi patron al iubirii. Se spune că, în această zi, trebuie să fie veseli pentru a a fi fericiți tot anul.

„Acest Dragobete vine de la termenul drag. Este o sărbătoare relativ nouă, adică nu este în calendare. A început să fie mediatizată după anii 2000. Trebuie să ne bucurăm de dragoste, de dragul/draga noastră, ceea ce este foarte important”, a explicat omul de afaceri Eduard Uzunov la Aleph News.

Ce calități trebuie să aibă bărbatul ideal în 2024?

„Cred că trebuie să iubească, să îți spună cât de frumoasă ești, să fie protector, să aibă permanent comunicare foarte bună”, a explicat omul de afaceri Eduard Uzunov la Aleph News.

Citește și

The post Ce calități are bărbatul ideal? Eduard Uzunov: „Cred că trebuie să iubească, să îți spună cât de frumoasă ești, să fie protector” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 22 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code