Flux Stiri

Avionul militar rusesc care s-a prăbuşit miercuri în Belgorod transporta 65 de prizonieri de război ucraineni

  • Nu este clară cauza prăbuşirii avionului, care a avut loc în jurul orei 11.00.
  • Regiunea Belgorod, care se învecinează cu Ucraina, a fost supusă unor atacuri frecvente din partea Ucrainei.
  • Volodimir Zelenski a declarat miercuri că un atac cu rachete ruseşti a ucis 18 persoane şi a rănit 130 în cea de-a 700-a zi de când a început războiul.

Avionul de transport militar rusesc care s-a prăbuşit miercuri în regiunea rusă Belgorod, în apropiere de Ucraina, transporta 65 de prizonieri de război ucraineni, şase membri ai echipajului şi trei persoane care îi însoţeau, anunţat Ministerul rus al Apărării, citat de AP.

Nu este clară cauza prăbuşirii avionului, care a avut loc în jurul orei 11.00.

Autorităţile investighează cauza prăbuşirii, iar o comisie militară specială era în drum spre locul accidentului, a precizat Ministerul rus al Apărării.

Regiunea Belgorod, care se învecinează cu Ucraina, a fost supusă unor atacuri frecvente din partea Ucrainei în ultimele luni, inclusiv un atac cu rachete în decembrie care a ucis 25 de persoane.

Anterior, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat miercuri că un atac cu rachete ruseşti, care aparent a fost conceput pentru a copleşi apărarea aeriană a Ucrainei, a ucis 18 persoane şi a rănit 130 în cea de-a 700-a zi de când a început războiul.

Citește și

The post Avionul militar rusesc care s-a prăbuşit miercuri în Belgorod transporta 65 de prizonieri de război ucraineni appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 35 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code