Economice

Atrium Grup Imobiliare absoarbe firma Parcaj Subteran Bucur – Obor, pe fondul crizei provocate de Covid-19

Parcaj Subteran Bucur – Obor SRL e deţinută de Adrian Ionel Petrache cu o cotă de participare 90% şi de Ştefan Bogdan Lucov – cu o cotă de 10%.
Atrium Grup Imobiliare SRL e deţinută integral de societatea Parcaj Subteran Bucur – Obor SRL.

Firma Parcaj Subteran Bucur – Obor a avut afaceri nete de 1,51 de milioane de lei în anul 2020, cu peste 31% mai mici decât cele din anul 2019. Firma a avut profit net de peste 13 milioane de lei în anul 2020, de aproape 300 de ori mai mare decât cel realizat în anul 2019, potrivit bilanţurilor depuse la Finanţe, comparate de Economica.net. Firma Parcaj Subteran Bucur – Obor a lucrat cu un număr mediu de 18 salariaţi în 2020, faţă de 24 de oameni în 2019.

Ca urmare a fuziunii, activele și pasivele societății Parcaj Subterna Bucur – Obor vor fi transmise către societatea absorbantă la data efectivă a fuziunii. Data la care fuziunea va produce efecte e data înregistrării la Registrul Comerțului a ultimei hotărâri a Adunării Generale care a aprobat operațiunea, respectiv majorarea capitalului social al societăţii absorbante, dizolvarea fără lichidare şi radierea societăţii Parcaj Subteran Bucur – Obor din Registrul Comerţului, reiese din proiectul de fuziune consultat de Economica.net.

„Fuziunea are ca scop eficientizarea activităţii şi scăderea cheltuielilor conform obiectelor de activitate ale celor două societăţi. Managementul în cadrul unei singure unități juridice a acestor activități va conduce la economii de cost, utilizarea mai eficientă a resurselor umane şi logistice, simplificarea operaţiunilor şi raportărilor financiar-contabile şi la creşterea eficienţei activităţii”, se arată în proiectul de fuziune obţinut de Economica.net.

Salariații societății Parcaj Subteran Bucur – Obor SRL vor fi de drept salariații societății Atrium Grup Imobiliare de la data efectivă a fuziunii. Personalul societății absorbite va fi redistribuit în societatea absorbantă, în funcție de pregătirea și experiența profesională, mai scrie în proiectul de fuziune.

Contractele în vigoare la data efectivă a fuziunii încheiate de către societatea absorbită vor fi transferate la societatea absorbantă, care se va subroga în toate drepturile și obligațiile rezultând din sau în legătură cu aceste contracte.
Având în vedere transferul universal al patrimoniului, se vor transfera și drepturile și obligațiile privind mărcile, domeniile de internet, avizele, certificările, autorizațiile, permisele, licențele și orice alte acte asemănătoare, obținute, emise în trecut în favoarea societății absorbite.

 

 

 

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code