Flux Stiri

Airbnb oferă un sejur gratuit la cabana lui Moș Crăciun din Laponia. Cum te poți înscrie

  • Airbnb invită o familie norocoasă să petreacă trei nopți la cabana lui Moș Crăciun din Rovaniemi, Finlanda.
  • Pe lângă sejur, familia se poate oferi voluntar pentru a lucra la oficiul poștal al lui Moș Crăciun, care se află la mică distanță de cabană.
  • Rezervările pentru sejurul de pe Airbnb încep pe 11 decembrie, la ora 12:00, ora Europei de Est.

În fiecare an, milioane de familii îl așteaptă pe Moș Crăciun să le viziteze casele, dar acum, îl poți vizita și tu.

Airbnb invită o familie norocoasă să petreacă trei nopți la cabana lui Moș Crăciun din Rovaniemi, Finlanda, unde vor avea ocazia să se bucure de magia Crăciunului în țara Moșului, scrie CNN.

Pe lângă sejur, familia se poate oferi voluntar pentru a lucra la oficiul poștal al lui Moș Crăciun, care se află la mică distanță de cabană. Vor putea să ajute spiridușii lui Moș Crăciun să gestioneze cele 30.000 de scrisori pe care acesta le primește în fiecare zi.

Familia va sta într-o cabană împodobită cu decorațiuni tradiționale din Laponia, va lua masa cu preparate finlandeze și va merge în multe aventuri impresionante, spune Airbnb.

Experiența va fi disponibilă pentru o familie, până la doi adulți și doi copii, în perioada 18-21 decembrie 2023. Rezervările pentru sejurul de pe Airbnb încep pe 11 decembrie, la ora 12:00, ora Europei de Est.

Citește și

The post Airbnb oferă un sejur gratuit la cabana lui Moș Crăciun din Laponia. Cum te poți înscrie appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code