Flux Stiri

34 de persoane au fost salvate din nămeți în timpul nopții. Care este situația actuală a drumurilor din țară

  • Școlile sunt închise astăzi în județele Constanța, Tulcea și Galați, Brăila și Călărași.
  • 34 de persoane au fost salvate din nămeți în timpul nopții.
  • În cinci județe a fost cod roșu de viscol.

21 de tronsoane de drumuri naționale și un tronson din autostrada A2 București – Constanța rămân închise în această dimineață din cauza condițiilor meteo. Zeci de oameni au fost salvați în timpul nopții din mașinile blocate în nămeți de peste 2 metri înălțime în Tulcea, județul cel mai afectat de vremea rea.

Județele care au fost vizate de codul roșu și portocaliu au fost blocate. Se lucrează pentru a remedia situația, însă în Tulcea, situația este în continuare destul de gravă. Oamenii au rămas blocați pe tronsoane de drum național, zăpezile fiind și de doi metri. Mai mult de 30 de persoane au fost salvate pe timpul nopții și duse la adăpost, dar în continuare, drumarii și pompierii intervin pentru eliberarea drumurilor și preluarea persoanelor care au nevoie de ajutor.

În ultimele 24 de ore, pompierii din 22 de județe au deblocat peste 600 de mașini care au fost înzăpezite.

Citește și

The post 34 de persoane au fost salvate din nămeți în timpul nopții. Care este situația actuală a drumurilor din țară appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code