Flux Stiri

17% dintre directorii de companii și-ar înlocui angajații cu AI. Antreprenor: AI are eficiență și scalabilitate, iar oamenii au creativitate și imaginație

  • 17% dintre directorii de companii și-ar înlocui angajații cu Inteligența Artificială Generativă.
  • Dezbaterile pe acest subiect sunt numeroase, iar antreprenorii au perspective diferite, în funcție de afacerea pe care o dețin.
  • Antreprenor: AI are eficiență, are scalabilitate, iar oamenii au creativitate, imaginație

17% dintre directorii de companii și-ar înlocui angajații cu Inteligența Artificială Generativă, pe listă apare și România, potrivit un studiu Kaspersky. Dezbaterile pe acest subiect sunt numeroase, iar antreprenorii au perspective diferite, în funcție de afacerea pe care o dețin.

Matei Dumitrescu, antreprenor, spune că AI are eficiență, are scalabilitate, iar oamenii au creativitate, imaginație.

„Dacă vorbim de lucruri care presupun inovație, creativitate, atunci este mult mai greu să înlocuim oamenii. Ceea ce văd important este să avem acest mix optim între inteligență artificială și inteligență umană. Cine nu se va adapta și nu va folosi inteligența artificială va rămâne rău în urmă”, spune Matei Dumitrescu.

Citește și

The post 17% dintre directorii de companii și-ar înlocui angajații cu AI. Antreprenor: AI are eficiență și scalabilitate, iar oamenii au creativitate și imaginație appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 25 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code