Flux Stiri

15 morți și zeci de răniți în urma a două cutremure din Afganistan. Magnitudinea a fost de 6,3 grade pe scara richter

  • Un set de două cutremure cu magnitudinea de 6,3 au lovit vestul Afganistanului sâmbătă, potrivit US Geological Survey.
  • Cutremurele din Afganistan au provocat cel puțin 15 morți și alte zeci de răniți.
  • Epicentrul a fost la aproximativ 40 de kilometri nord-vest de orașul Herat și a fost urmat de o replici cu o magnitudine de 5,5, a raportat USGS.

Un set de două cutremure cu magnitudinea de 6,3 au lovit vestul Afganistanului sâmbătă, potrivit US Geological Survey, citează Sky News.

Cutremurele din Afganistan au provocat cel puțin 15 morți și alte zeci de răniți.

Epicentrul a fost la aproximativ 40 de kilometri nord-vest de orașul Herat și a fost urmat de o replici cu o magnitudine de 5,5, a raportat USGS.

Cel puțin 15 persoane au fost ucise și 40 au fost rănite, a declarat un oficial de management al dezastrelor agenției de presă Reuters.

Cifrele se bazează pe rapoartele primare din districtul Zinda Jan din provincia Herat, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului afgan pentru gestionarea dezastrelor.

Citește și:

The post 15 morți și zeci de răniți în urma a două cutremure din Afganistan. Magnitudinea a fost de 6,3 grade pe scara richter appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code