Flux Stiri

VIDEO. Simona Halep s-a calificat în turul al treilea de Wimbledon

August 17, 2021, CINCINNATI, UNITED STATES: Simona Halep of Romania in action during the first round of the 2021 Western & Southern Open WTA 1000 tennis tournament against Magda Linette of Poland (Credit Image: © Rob Prange/AFP7 via ZUMA Press Wire)August 17, 2021, CINCINNATI, UNITED STATES: Simona Halep of Romania in action during the first round of the 2021 Western & Southern Open WTA 1000 tennis tournament against Magda Linette of Poland (Credit Image: © Rob Prange/AFP7 via ZUMA Press Wire)

  • Simona nu a avut un meci ușor. A fost condusă cu 5 la 2 în primul set și 3-0 în setul secund, însă de fiecare dată a reușit să se adune și să întoarcă jocul.
  • Pentru Christen a fost ultimul meci al carierei.
  • Simona a fost prima care a aplaudat-o pentru întreaga carieră, chiar pe teren.

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon după o victorie în două seturi împotriva lui CHIRSTEN FLIP-KENS, scor 7-5, 6-4. Simona nu a avut un meci ușor. A fost condusă cu 5 la 2 în primul set și 3-0 în setul secund, însă de fiecare dată a reușit să se adune și să întoarcă jocul.

Pentru Christen a fost ultimul meci al carierei. Simona a fost prima care a aplaudat-o pentru întreaga carieră, chiar pe teren.

Simona a avut numai cuvinte frumoase la adresa adversarei sale și a lăsat victoria pe plan secund. O admir foarte mult pentru ceea ce afăcut de-a lungul carierei. Îmi pare rău că se retrage, dar mă și bucur pentru ea, pentru că există viață și după tenis și sunt convisă că decizia asta o s-o facă foarte fericită, pentru că s-a chinuit și ea cu multe accidentări, a declarat Halep.

Ziua nu a fost foarte favorabilă pentru românce. Mihaela Buzărnescu a fost învinsă în doua seturi de Coco Gauff.

Irina Bara și Ana Bogdan au părăsit și ele competiția după două înfrângeri în două seturi. Astăzi, Irina Begu a părăsit și ea competiția după o înfrângere în 3 seturi cu Jelena Ostapenko.

The post VIDEO. Simona Halep s-a calificat în turul al treilea de Wimbledon appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code