Flux Stiri

VIDEO. Florin Cîţu, la finalul ședinței BPN: A fost aprobată flexibilizarea mandatului pentru negocieri

florin cituflorin citu

Preşedintele PNL Florin Cîţu a spus marţi seara, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional, că în cadrul şedinţei a fost aprobată flexibilizarea mandatului pentru negocieri. Negocierile încep mâine, a anunţat Cîţu.

„În şedinţa BPN a PNL a fost aprobată propunerea BEx de flexibilizare a mandatului pentru negocieri cu forţele democratice din Parlamentul României şi echipa de negociere. Este condusă de preşedintele partidului, mai fac parte cei patru vicepreşedinţi şi secretarul general”, a spus Florin Cîţu.

Acesta a precizat că decizia a fost luată în BPN cu două abţineri.

Întrebat când vor începe negocierile, Florin Cîţu a răspuns: „Mâine. Voi contacta liderii politici după această conferinţă”.

„PNL merge la aceste negocieri şi spunem foarte clar că noi vrem să facem această guvernare în jurul PNL cu premier liberal”, a mai spus preşedintele PNL.

El susţine că orice guvernare va face PNL „nu vom devia de la obiectivele noastre de a avea o Românie liberală, cu un parcurs european”.

The post VIDEO. Florin Cîţu, la finalul ședinței BPN: A fost aprobată flexibilizarea mandatului pentru negocieri appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code